Bu fiyata 4080 superli var knk istersen atayımAlıntıyı görüntüle
Sistemim bu sekilde Sıvı soğutucu 360 olmadığı için mecbur 240lık aldım onun dısında ayrıca 2x16GB ram alarak 64 e tamamlayacağım. Gözünüze çarpan bir sorun var mı , bu bütçede daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Ve 64 ram e hiç gerek yok 32 tüm oyunlara fazlasıyla yetiyorAlıntıyı görüntüle
Sistemim bu sekilde Sıvı soğutucu 360 olmadığı için mecbur 240lık aldım onun dısında ayrıca 2x16GB ram alarak 64 e tamamlayacağım. Gözünüze çarpan bir sorun var mı , bu bütçede daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
fazlasıyla yettiğini biliyorum 64 istiyorum sadeceBu fiyata 4080 superli var knk istersen atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve 64 ram e hiç gerek yok 32 tüm oyunlara fazlasıyla yetiyor
Bu fiyata 4080 superli var knk istersen atayım
4080Lİ sistemi atarsan kontrol edeyim.fazlasıyla yettiğini biliyorum 64 istiyorum sadece
Galax olması biraz beni tedirgin ediyor ekran kartı markasının.Çok pahalı dostum.
Bu sistem üzerinden özelleştirme yap.
![]()
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Galax hakkında cok iyi yorumlar var benimde tereddüt vardıda büyük ihtimal ondan alacamfazlasıyla yettiğini biliyorum 64 istiyorum sadece
Galax olması biraz beni tedirgin ediyor ekran kartı markasının.
bu arada bu fiyata ben daha kral sistem topluyorum arkadaşların dediği gibi baya pahalı sana diyimGalax hakkında cok iyi yorumlar var benimde tereddüt vardıda büyük ihtimal ondan alacam
360 yoksa soğutmasız al kendin ayrıca alıp kur 240 yetmezAlıntıyı görüntüle
Galax hakkında cok iyi yorumlar var benimde tereddüt vardıda büyük ihtimal ondan alacam
bu arada bu fiyata ben daha kral sistem topluyorum arkadaşların dediği gibi baya pahalı sana diyim
fazlasıyla yettiğini biliyorum 64 istiyorum sadece
Galax olması biraz beni tedirgin ediyor ekran kartı markasının.
Hocam bu işlemciye herkes 240mm yeteceğini söylüyor yanlış yönlendirme istersen360 yoksa soğutmasız al kendin ayrıca alıp kur 240 yetmez
Galax iyidir
Galax candır can. Tedirgin olma
sistem önerisi yapsana dostum bu fiyata 4070ti süperli ve 7800x3d liGalax hakkında cok iyi yorumlar var benimde tereddüt vardıda büyük ihtimal ondan alacam
bu arada bu fiyata ben daha kral sistem topluyorum arkadaşların dediği gibi baya pahalı sana diyim
link lütfenBu fiyata 4080 superli var knk istersen atayım
Bu işlemciyi bir ben sogutamiyorum herhalde yada değerler normal ben sıcak sanıyorumHocam bu işlemciye herkes 240mm yeteceğini söylüyor yanlış yönlendirme istersen
Link atamıyorum bu fotodaki ürünü 3x ekran kartlı seç al hocam kaçmaz.Alıntıyı görüntüle
Adam uzun süre ram almak istemiyor sanırım uzun süre aynı Rami kullanacak zaten ddr5 ram. Her türlü kullanır. Ben yeni ddr5 tip ramlerin çıkmasını ve onunla birlikte anakartlarin piyasaya girmesini bekliyorum.Bu fiyata 4080 superli var knk istersen atayım
3x dediğin nasıl oluyor hocam 3 tane ekran kartı mi takılı kasada?Link atamıyorum bu fotodaki ürünü 3x ekran kartlı seç al hocam kaçmaz.