erenboey7
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Teknik açıdan pro x önde, garip geldi digerinin daha iyi olması. İncelemesi var mı?bende edx pro x kullanıyorum ama her halükarda bu kulaklık daha iyidir
Teknik açıdan pro x önde, garip geldi digerinin daha iyi olması. İncelemesi var mı?bende edx pro x kullanıyorum ama her halükarda bu kulaklık daha iyidir
hocam attığım daha önde 2sini de kullananlara sordum hepsi ak6 dedilerTeknik açıdan pro x önde, garip geldi digerinin daha iyi olması. İncelemesi var mı?
benimkide bundanbenimki bundan kablo ve kulaklık bağımsız çıkabiliyor
![]()
KZ EDX PRO dinamik kulaklık HIFI bas kulak monitör spor gürültü iptal kulaklık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
her cihazda kullanabilirsin farketmezBu tarz kulaklıkların olayı ne? Normal bir kablolu kulaklığa benzemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de telefonla kullanıma uygun mu yoksa bilgisayar için mi
teşekkürler yine de benlik değil gibiher cihazda kullanabilirsin farketmez
İkiside 20-40khocam attığım daha önde 2sini de kullananlara sordum hepsi ak6 dediler
benimkide bundan
her cihazda kullanabilirsin farketmez
pro x i 300tl ye aldım tr deİkiside 20-40k
Ama biri 16 ohm biri 23 ohm. Pro x teknik açıdan önde. Ek olarak trde 300 e satılıyor bu, pro x 600 felandi en son. Çok garip geldi nedense daha iyi olması.
youtube daki karşılaştırmalarına baktınızmı ?İkiside 20-40k
Ama biri 16 ohm biri 23 ohm. Pro x teknik açıdan önde. Ek olarak trde 300 e satılıyor bu, pro x 600 felandi en son. Çok garip geldi nedense daha iyi olması.
Varsa atın hocam bakayım, trde kz edx pro x modeli satılmıyor hocam nasil aldınız 300 e?pro x i 300tl ye aldım tr de
youtube daki karşılaştırmalarına baktınızmı ?
Sarı siteVarsa atın hocam bakayım, trde kz edx pro x modeli satılmıyor hocam nasil aldınız 300 e?
Hocam ben 250 tl ye Kz edx pro x aldım sizce iyi yaptım mı?Orijinal mi bilmiyorum ancak kulaklığın yorumları gerçekten çok iyi 140tl vergi dahil fiyatıdır![]()
QKZ AK6 kablolu kulaklık çalışan bant mikrofon kulaklıklar HiFi spor kulak monitör müzik bas oyun kulakiçi kulaklık 3.5MM - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Buda aliexpress den alan birinin inceleme videosu:
YENİ HESAP İNDİRİMİDİR!!!
Kargoya verildi ama kötü derseniz iade edicem.Hocam ben 250 tl ye Kz edx pro x aldım sizce iyi yaptım mı?
hocam artık almışsın bence iade etme ama 250tl fazla vermişsinHocam ben 250 tl ye Kz edx pro x aldım sizce iyi yaptım mı?
Kargoya verildi ama kötü derseniz iade edicem.
hocam bass ı çok iyi diyorlar ama belli olmaz gelince anlayacağızDesibel değeri KZ EDX'e göre ciddi oranda düşük umarım sesi çok kısık değildir bu arada. Yüksek ses seven biri olarak net ses sonra ses yüksekliği çok mühim benim için.
adam biliyor işte yaSarı site
hocam bu arada bu attığım tr de 300 e değil en ucuzu 560tl bence gayter iyi ali express de 140 olmasıİkiside 20-40k