❌İndirim Bitti! QKZ AK6 kablolu kulaklık vergi dahil🔥140TL🔥[AliExpress]

ugreen y splitter al ömürlük.
Kulaklıktan pahalı hocam bir de sadece bu kulaklık için lazım olcak diğer 2 kulaklık tws-usb çıkışlı valorant oynarken yazın rahatsız ediyor diye tws aldım ama bunun da şarjı bitiyor kablolu lazım o yüzden 🤣

Kulaklıktan pahalı hocam bir de sadece bu kulaklık için lazım olcak diğer 2 kulaklık tws-usb çıkışlı valorant oynarken yazın rahatsız ediyor diye tws aldım ama bunun da şarjı bitiyor kablolu lazım o yüzden 🤣
Kulaklıktan pahalı olabilir ama her PC'de olması gereken bir şey. Hem kulak içi kulaklığının tam performansını veriyor sana hem de üzerindeki mikrofonu kullanabiliyorsun. Ha dersen harici mikrofon var o zaman başka tabi.

Oyundaki performansı ve mikrofon performansı nasıl?
micsiz olanını kullanıyorum mic hakkında yorumum yok ancak ses gayet iyi ama benim attığım QKZ ak6 olan model kat kat daha iyi onu almanı öneririm

Ben aslında bunu almıştım da iptal oldu sonrasında da indirimi bitti. Nasip olmadı sonrasında AK6 aldım bakalım sen daha iyi diyorsan iyi. Ak6 kullandın mı yoksa tahminin mi o yönde?
tahmin değil hocam direkt ikisini kullananlarada sordum hepsi ak6 dedi merak etme pişman olmayacaksın iyikide almamışsın onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,543
Üyeler
186,076
Son üye
Cleo
Geri