❌İndirim Bitti! QKZ AK6 kablolu kulaklık vergi dahil🔥140TL🔥[AliExpress]

RuthlV5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Son düzenleme:
Orijinal mi bilmiyorum ancak kulaklığın yorumları gerçekten çok iyi 140tl vergi dahil fiyatıdır
Muhtemelen orjinal değildir ama fiyat ve yorumları gerçekten çok iyi alınır mı alınır ama ben almam bu tarz kulaklıkları takmayı pek sevmiyorum takanlar için gayet iyi bir fırsat

Muhtemelen orjinal değildir ama fiyat ve yorumları gerçekten çok iyi alınır mı alınır ama ben almam bu tarz kulaklıkları takmayı pek sevmiyorum takanlar için gayet iyi bir fırsat
Bende emin değilim orijinalliğinden ama zaten tr satış fiyatı 550tl falan yani arada çok fark yok bende orijinaldir

Bende emin değilim orijinalliğinden ama zaten tr satış fiyatı 550tl falan yani arada çok fark yok bende orijinaldir
Yani fark var biraz 😂 ama dediğim gibi alınır sadece ben bu tarz kulaklıkları gerçekten estetik açıdan beğenmiyorum ama beğenenler kaçırmasın iyi fiyat hele orjinal ise yaşadılar

Yani fark var biraz 😂 ama dediğim gibi alınır sadece ben bu tarz kulaklıkları gerçekten estetik açıdan beğenmiyorum ama beğenenler kaçırmasın iyi fiyat hele orjinal ise yaşadılar
ilk kullanıcı ile düşüyor ya o fiyata orjinal olabilir

yorumlarda orijinal demişler herkes 5 yıldız vermiş orijinalse bende alıcam net bilen varsa söyleyebilirmi

Güzelmiş aslında ama bunu kullanmam için jack ayırıcı almam lazım laptopda mic ve ses çıkış jackı ayrı

Orijinal mi bilmiyorum ancak kulaklığın yorumları gerçekten çok iyi 140tl vergi dahil fiyatıdır
Buda aliexpress den alan birinin inceleme videosu:
YENİ HESAP İNDİRİMİDİR!!!
bende aldım bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi de bunu paylaşmış hangisi daha iyidir?
Bunu şikayet ediyorlardı cızırtı var diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,666
Üyeler
186,087
Son üye
kivanc_ile
Geri