Alınmaz. Fiyatı pahalı. Onun yerine 4060 alırsın 10 k ya.İyi günler 20 k sistem topluyorum oyu amaçlı ama gigabyte rtx 2060 ekran kartı alınır mı? 6gb 9k ya
Hocam bulamıyorum 4060 eğer link felan varsa atabilirmisiniz.Alınmaz. Fiyatı pahalı. Onun yerine 4060 alırsın 10 k ya.
Fiyatı kazık 2. Ele 4~4.5k bulursunİyi günler 20 k sistem topluyorum oyu amaçlı ama gigabyte rtx 2060 ekran kartı alınır mı? 6gb 9k ya
Hocam bulamıyorum 4060 eğer link felan varsa atabilirmisiniz
rtx 4060 11.5 k 12 k aralarında geziyor 2060 alınmaz 9 k yaHocam bulamıyorum 4060 eğer link felan varsa atabilirmisiniz.
Hocam 2. Ele çok yanaşmak istemiyorumFiyatı kazık 2. Ele 4~4.5k bulursun
Neden param güvende ile alırsın testlerinide evinde yaparsın sana uymazsada geri gönderirisin bence 0 diye bu paraları vermek voyvoda kazığıHocam 2. Ele çok yanaşmak istemiyorum
9 k dan fazla veremiyorsan amd almakla alakalı bir sıkıntın yoksa rx 6600 xt 2060 dan daha iyi olurHocam 2. Ele çok yanaşmak istemiyorum
Neden param güvende ile alırsın testlerinide evinde yaparsın sana uymazsada geri gönderirisin bence 0 diye bu paraları vermek voyvoda kazığıbende 2.el ekran akrtı alacağım neredeyse tüm ilanlara baktım param güvende ile satan insan sayısı az biraz
Biraz beklemek gerekiyor bazen illa çıkıyor sana uygun bir ilan9 k dan fazla veremiyorsan amd almakla alakalı bir sıkıntın yoksa rx 6600 xt 2060 dan daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet çıkıyor ama arkadaş minig yüzünden almıyordur belki yalan söyleyen de çok. ama furmark testi de isteyebilirBiraz beklemek gerekiyor bazen illa çıkıyor sana uygun bir ilan
İstemese bile evde kendisi furmark yapabilir beğenmezse geri gönderirevet çıkıyor ama arkadaş minig yüzünden almıyordur belki yalan söyleyen de çok. ama furmark testi de isteyebilir
bence 2.el almalı