Çözüldü✓ ajazz ak820 pro mu razer blackwidow v3 tkl mi daha mantıklı

Reaksiyon skoru
0
yeni bir bilgisayar toplayacağım klavyebolarak ajazz ak820 promu yoksa razer blackwidow v3 tkl mi alsam diye arada kaldim yardımcı olun lütfen

nasil bir klavye acaba kullandinizmi? ben blackwidow v3 tkl yi internet kafede kullanmıştım gayet kaliteli ve guzeldi

nasil bir klavye acaba kullandinizmi? ben blackwidow v3 tkl yi internet kafede kullanmıştım gayet kaliteli ve guzeldi
Hocam kullanmadım fakat cidden kaliteli yanda küçük ekranıda var eğlence için.

tamam . peki ajazzin herhangi bir yazilim sorunu veya donanımsal bir sorunu oluyormu? eğer hicbir sorunu yoksa ve benim standartlarına uygunsa ajazz alacağım ben araştıracağım ozelliklerini saolun.

kullanıyorum ve memnunum. 6 ay olmuştur alalı. herhangi bir yazılım kaynaklı sorun çıkmadı. bt kablosuz kablolu kullanma seçenegin var.

tamam . peki ajazzin herhangi bir yazilim sorunu veya donanımsal bir sorunu oluyormu? eğer hicbir sorunu yoksa ve benim standartlarına uygunsa ajazz alacağım ben araştıracağım ozelliklerini saolun.
Hayır bir sorunu yok. Ben onlarca sattım halada satarım. Olumsuz dönüş yok. Alabilirsin.

teşekkürler Türkçe q olan bir versiyonunun linkini atabilirmisiniz? yoksada birsey sormak istiyorum klavyeyi pc de Türkçe q kullanabiliyoruz ben ingilizce versiyonundaki Türkçe karakterlerin yerine uyumlu bir keycap takabilirmiyim ü ö i ç yazan?

ne kadara satiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

krall ben tahmini 6-7 ay içerisinde alicam sizde ne kadar var tukenebilir belki ve ayrıca sanirim buldum sizi sari sitede 2.2k ya satiyorsunuz istanbulda ben alirsam ingilizce w klavyenin ö i ü ç yerini tutan keycapleri cikarip Türkçe q karakterler takabilirmiyim

Son düzenleme:
Hocam aklımı öyle bir çeldin ki siparişi iptal edip senden alasım geldi 😅
Kanka benden daha ucuz satan yok karar sana kalmış. İkinci eller bile benden daha pahalıya koymuş onlar biraz insafsız bence.

ne kadara satiyorsunuz?

krall ben tahmini 6-7 ay içerisinde alicam sizde ne kadar var tukenebilir belki ve ayrıca sanirim buldum sizi sari sitede 2.2k ya satiyorsunuz istanbulda ben alirsam ingilizce w klavyenin ö i ü ç yerini tutan keycapleri cikarip Türkçe q karakterler takabilirmiyim
Görmedim lzur dilerim aldın mı bilmiyorum ama evet çıkarıp tadabilirsiniz. Birde sistemi Türkçe q yaparsın olur biter.

Geri