Jetin bıçağı
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
yeni bir bilgisayar toplayacağım klavyebolarak ajazz ak820 promu yoksa razer blackwidow v3 tkl mi alsam diye arada kaldim yardımcı olun lütfen
AJAZZ AK820PRO.yeni bir bilgisayar toplayacağım klavyebolarak ajazz ak820 promu yoksa razer blackwidow v3 tkl mi alsam diye arada kaldim yardımcı olun lütfen
Hocam kullanmadım fakat cidden kaliteli yanda küçük ekranıda var eğlence için.nasil bir klavye acaba kullandinizmi? ben blackwidow v3 tkl yi internet kafede kullanmıştım gayet kaliteli ve guzeldi
Hayır bir sorunu yok. Ben onlarca sattım halada satarım. Olumsuz dönüş yok. Alabilirsin.tamam . peki ajazzin herhangi bir yazilim sorunu veya donanımsal bir sorunu oluyormu? eğer hicbir sorunu yoksa ve benim standartlarına uygunsa ajazz alacağım ben araştıracağım ozelliklerini saolun.
Nerede satıyorsunuz?Hayır bir sorunu yok. Ben onlarca sattım halada satarım. Olumsuz dönüş yok. Alabilirsin.
Sarı sitede en ucuz ilan benim ak820 pro'ya ait. Sıfır ayrıca.Nerede satıyorsunuz?
Hocam aklımı öyle bir çeldin ki siparişi iptal edip senden alasım geldiHayır bir sorunu yok. Ben onlarca sattım halada satarım. Olumsuz dönüş yok. Alabilirsin.
Kanka benden daha ucuz satan yok karar sana kalmış. İkinci eller bile benden daha pahalıya koymuş onlar biraz insafsız bence.Hocam aklımı öyle bir çeldin ki siparişi iptal edip senden alasım geldi![]()
Görmedim lzur dilerim aldın mı bilmiyorum ama evet çıkarıp tadabilirsiniz. Birde sistemi Türkçe q yaparsın olur biter.ne kadara satiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
krall ben tahmini 6-7 ay içerisinde alicam sizde ne kadar var tukenebilir belki ve ayrıca sanirim buldum sizi sari sitede 2.2k ya satiyorsunuz istanbulda ben alirsam ingilizce w klavyenin ö i ü ç yerini tutan keycapleri cikarip Türkçe q karakterler takabilirmiyim