Tp link ub 500 alabilirsin dostumKulaklığım 5.3ü destekliyor, bu ürünü alsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Bazıları driveri olmadığı için 4.0'dan farksız falan diyor siz ne diyorsunuz?
Tp link ub 500 alabilirsin dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tp link ağ ürünlerinde genelde iyi. Ugreen de güzel marka ama bu tarz ürünlerde nasıldır bilmiyorum
Aynen.
5.0 bu 5.3 ü varmıAynen.
Tp link ub yaz bütün modelleri çıkar dostum. Modelin versiyonuna göre numarası değişiyor. Genel ismi tp link ub5.0 bu 5.3 ü varmı
Linkini atabilir misin sana zahmet ben bulamadım daBende de nerdeyse aynısından var driver i da var bunun nasıl yok
Tp-Link'in 5.3 adaptörünü bulamadım maalesefTp link ub 500 alabilirsin dostum
Tp link ağ ürünlerinde genelde iyi. Ugreen de güzel marka ama bu tarz ürünlerde nasıldır bilmiyorum
Ugreen in driverı var buldum benLinkini atabilir misin sana zahmet ben bulamadım da
Tp-Link'in 5.3 adaptörünü bulamadım maalesef
Stokta kalmamış olabilirUgreen in driverı var buldum ben
Driverinin linkini atabilir misiniz
Driverinin linkini atabilir misiniz
www.ugreen.com
Hocam yüklenmiyor, pdf olarak çıktı5.3 olan modeli bende bulamadım. 5.0 olanı alabilirsin. Kulaklık için yeterli gelecektir
Burada arama yerine 90225 yaz![]()
Downloads
Looking for the driver of UGREEN products? Please click here to download it. If you have any other questions, feel free to contact us at [email protected]www.ugreen.com
En üstte eu yazana tıklayınca indirme linki çıkıyordu. Orda driver yok muHocam yüklenmiyor, pdf olarak çıktı