Ölü piksel çoğalır mı?

ahmt3

80+
Reaksiyon skoru
55
Monitörümde küçücük bir ölü pixel var. İtopya'dan satın aldım monitörü bu çoğalır mı uğraşmak istemiyorum günlerce.

Ekler

• IMG_20240711_235100.jpg
    IMG_20240711_235100.jpg
    2.3 MB · Hit: 128
Çoğalabilir diyen var çoğalamaz diyen var ama bana sorar isen çoğalır.

Monitörümde küçücük bir ölü pixel var. İtopya'dan satın aldım monitörü bu çoğalır mı uğraşmak istemiyorum günlerce.
tabii ki hayır virüs gibi bir şey değil ama panel kalitesine göre değişiyor

Siyah falan olsa neyse de, kırmızı sıkıntı.

İade etmen en sağlıklısı olur. Ayrıca 0 aldığın bir üründe teknolojik hata var diye uğraşmaktan kaçma. 0 Ürün alıyorsun 0, 2. el değil.

Hayır fazla çoğalacağını zannetmiyorum ama ileriki dönemlere çıkmaz diye garantide veremem hiçbir monitöre

Şuan talep oluşturdum iade yada değişim için yurtiçi kargoya gitmem lazım. Ama uğraşmak istemiyorum uğraştırıcaklar çünkü biliyorum günlerce. Değişime yollamalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyah falan olsa neyse de, kırmızı sıkıntı.

İade etmen en sağlıklısı olur. Ayrıca 0 aldığın bir üründe teknolojik hata var diye uğraşmaktan kaçma. 0 Ürün alıyorsun 0, 2. el değil.

Değişim mi iade mi?

Şuan talep oluşturdum iade yada değişim için yurtiçi kargoya gitmem lazım. Ama uğraşmak istemiyorum uğraştırıcaklar çünkü biliyorum günlerce. Değişime yollamalı mıyım?

Değişim mi iade mi?
Yollamalısın bende yollamayım dedim.Ama siyah sahnelerde karanlık oyunlarda filmlerde aşırı sinir bozucu oluyor zamanla ve keşke değiştirseydim diyorsun

Değişim mi iade mi?
Edersen iyi olur aldıgın yere bağlı uğraşıp uğraşmayacağın

Değişim mi iade mi?
Daha ucuza bulursan iade yoksa değiş

Televızyon fırmasında calısıyorum olu pıksel artabılırde. azalıp tamamen gıdebılırde ama genellıkle o pıksel buyur veya cogalır.

İtopya'dan aldım. Neyse teşekkür ederim yarın değişim için yurtiçine götürücem.
Sorun edeceklerini zannetmiyorum garantisi varsa garantiye yollarsın olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,014
Üyeler
186,567
Son üye
0gii
Geri