Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
sizde 150 tl lik Kupon varsa daha da aşşağı inicektir fiyat ama bu fiyata bu monitör zor bulunur IPS panel
240 hz monitoru 4500 e satıyorum almıyor millet buna 4500 veriyorlar üzücü sıfır olunca ne oluyor sankisizde 150 tl lik Kupon varsa daha da aşşağı inicektir fiyat ama bu fiyata bu monitör zor bulunur IPS panel
2. el çok güven olmuyor be kankam oluyor ama dediğin gibi bi sıfır gibi olmuyor240 hz monitoru 4500 e satıyorum almıyor millet buna 4500 veriyorlar üzücü sıfır olunca ne oluyor sanki
adı üstünde sıfır hocam bir şey olduğunda muhatap olabilecekleri biri var ikinci elde elinde patlayabiliyor bu şekil240 hz monitoru 4500 e satıyorum almıyor millet buna 4500 veriyorlar üzücü sıfır olunca ne oluyor sanki
kesinlikle katılıyorumadı üstünde sıfır hocam bir şey olduğunda muhatap olabilecekleri biri var ikinci elde elinde patlayabiliyor bu şekil
İkinci el mantıklı ama monitör de kimse tercih etmiyor genelde klavye maus ekran kartı anakart ve işlemci tercih ediliyor.240 hz monitoru 4500 e satıyorum almıyor millet buna 4500 veriyorlar üzücü sıfır olunca ne oluyor sanki
Taksit konusunda iyi aynen bu zamanda nakit vermek zor.İkinci el mantıklı ama monitör de kimse tercih etmiyor genelde klavye maus ekran kartı anakart ve işlemci tercih ediliyor.
Bende Bu linkteki ürünü aldım benim sıfır nedenim 12 ay taksite bilmesi oldu![]()
Haklısınızda üzücü yani onca para veriyorsun ikinci elde satmak için 40 takla atıyorsun.adı üstünde sıfır hocam bir şey olduğunda muhatap olabilecekleri biri var ikinci elde elinde patlayabiliyor bu şekil
hepsiburada gibi orjinal mağazalardan alınca problem çıkarmıyorlar da bunun satıcısı farklı.Amazon dışında monitör almam. Sıkıntı çıkarsa iade alıyorlar en azından.
ben kendim satıcı olarak hepsiburadadan aldım ama heralde bitmiş stoklar yok çünkühepsiburada gibi orjinal mağazalardan alınca problem çıkarmıyorlar da bunun satıcısı farklı.
pazarama da iyi hocam 2 defa monitör sıkıntısız iade aldılar, satıcılar farklı olsa da pazarama müşteri hizmetleri amazon kadar ilgililer. gün içinde telefonla arıyorlar vsAmazon dışında monitör almam. Sıkıntı çıkarsa iade alıyorlar en azından.
iş bankasına ait genelde iş bankası müşterilerine önem veriyor.pazarama da iyi hocam 2 defa monitör sıkıntısız iade aldılar, satıcılar farklı olsa da pazarama müşteri hizmetleri amazon kadar ilgililer. gün içinde telefonla arıyorlar vs
Muhatap olabilecekleri biri olduğunu söylese. Bile kimse ona bakmaz kurumsallık ister. Örnek sen güvenilir satış yapıyorsundur ama adam bunu bilmez psikolojik olarak direk su geçer aklindan bu adam beni dolandirirsa yada direk engellerse nasıl ulasacam.adı üstünde sıfır hocam bir şey olduğunda muhatap olabilecekleri biri var ikinci elde elinde patlayabiliyor bu şekil