Çözüldü✓ AJAZZ AK680 DRIVER I VAR MI

eylsbbh

80+
Reaksiyon skoru
32
yeni klavye aldım ajazz ak680 driveri var mı acaba bulmakta zorlanıyorum da

Aşağıda resmini attığım driveri yükleyince çalışıyor mu bundan başka yok sanırım.
IMG_20240722_200930.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkur ederım bulamamıstım
Rica ederim çalışıyor mu bak bakalım indirince haber et ona göre yardımcı oluruz.

bulamıyorum ak680 için
hocam liste içinde model ismine göre bakın 6. sayfada olması lazım , diğer sayfalara da bakın ne olur ne olmaz aynı klavyenin birkaç çeşidi daha olabiliyor.

Bende de Ak992 modeli var. Amazondan aldım 1 ay olmadı daha

hocam liste içinde model ismine göre bakın 6. sayfada olması lazım , diğer sayfalara da bakın ne olur ne olmaz aynı klavyenin birkaç çeşidi daha olabiliyor.
Hocam toplam 11 sayfa tek bu var zaten büyük ihtimalle odur. Misal benimkinin single ve triple modeli var. Ak992 benim ki. Benimki triple özellikli indirdim kurdum sıkıntı yaşamadım. Ak680 nin tek modeli single sanırım o yüzden başka driver gözükmüyor 11 sayfa içinde baktım

bendede red switch olanı var memnun musun hocam ? :D
Benimki blue switch memnunum sesi filan tuş hissiyatı baya iyi ben puding keycaps aldım taktım daha tatlı oldu.

bendede red switch olanı var memnun musun hocam ? :D
Birde çok ağır la takoz gibi yani duvara çivi bile cakarsin sanırım jsushs

Hocam toplam 11 sayfa tek bu var zaten büyük ihtimalle odur. Misal benimkinin single ve triple modeli var. Ak992 benim ki. Benimki triple özellikli indirdim kurdum sıkıntı yaşamadım. Ak680 nin tek modeli single sanırım o yüzden başka driver gözükmüyor 11 sayfa içinde baktım

Benimki blue switch memnunum sesi filan tuş hissiyatı baya iyi ben puding keycaps aldım taktım daha tatlı oldu.
benimkinin tuşlar da beyaz ve yeşil değişmeyi düşünüyorum bakalım :D
Gönlüm siyah keycaps al diyor ama klavyenin kasası beyaz yakışmaz :D Keşke fiyatı o kadar artmasaydı da siyah kasalı olanı alabilseydim :uzgunpeepo:

Birde çok ağır la takoz gibi yani duvara çivi bile cakarsin sanırım jsushs
öyle olması daha iyi aslında mousepad de zırt pırt kaymıyor ne şekil koyduysan öyle kalıyor güzel :D
Ama arka taraf biraz daha tok sesli olsa daha iyi olurmuş arka plakaya tık tık vurunca boşluk olduğu hissediliyor.

Geri