Çözüldü✓ AJAZZ AK680 DRIVER I VAR MI

benimkinin tuşlar da beyaz ve yeşil değişmeyi düşünüyorum bakalım :D
Gönlüm siyah keycaps al diyor ama klavyenin kasası beyaz yakışmaz :D Keşke fiyatı o kadar artmasaydı da siyah kasalı olanı alabilseydim :uzgunpeepo:
2099tl idi vergi iel 2600 e çıkıyordu sanırım, bende ondan muzdarip alamadım zaten yoksa siyah kasa alıp geçerdim. Ama beyazda güzel hoş estetik duruyor

2099tl idi vergi iel 2600 e çıkıyordu sanırım, bende ondan muzdarip alamadım zaten yoksa siyah kasa alıp geçerdim. Ama beyazda güzel hoş estetik duruyor
bu arada pudding keycaps de aydınlatmadan iyi verim alabildin mi ? Güzel mi ?

öyle olması daha iyi aslında mousepad de zırt pırt kaymıyor ne şekil koyduysan öyle kalıyor güzel :D
Ama arka taraf biraz daha tok sesli olsa daha iyi olurmuş arka plakaya tık tık vurunca boşluk olduğu hissediliyor.
Valla ben baya araştırdım attackshark k87 LED ekranlı ile ajazz arasında kalmıştım sonra baktım herkes kronik tuş sorunundan vs bahsetmiş. Dedim riske gerek yok zaten aynı fiyatti hemen hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada pudding keycaps de aydınlatmadan güzel verim alabildin mi ? Güzel mi ?
Abooo aşırı foto atardimda mobilden nasıl atcam

Valla ben baya araştırdım attackshark k87 LED ekranlı ile ajazz arasında kalmıştım sonra baktım herkes kronik tuş sorunundan vs bahsetmiş. Dedim riske gerek yok zaten aynı fiyatti hemen hemen.

Abooo aşırı foto atardimda mobilden nasıl atcam
Bak merak ettirdin şimdi aklım onda kaldı :D Resim ekle butonu var yukarıda link veya galeri her türlü ekleyebilirsin , pc deysen whatsapp web den de indirip yükleyebiliyorsun.

Senin
17216692708096378804626120760641.jpg
17216692909607480804062752355005.jpg
1721669355736404271324247025689.jpg

Bak merak ettirdin şimdi aklım onda kaldı :D Resim ekle butonu var yukarıda link veya galeri her türlü ekleyebilirsin , pc deysen whatsapp web den de indirip yükleyebiliyorsun.
yolladim suan telefondan klavyerden yaziyorum hatta 🤫

Bazı tuşları puding keycaps aldigim mağazada içine beyazda eklemiş bazı tuslara beyaz kaps koydum wasd ve boşluk gibi

bu arada pudding keycaps de aydınlatmadan iyi verim alabildin mi ? Güzel mi ?
Yolladım baktın mı

Son düzenleme:
SeninAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

yolladim suan telefondan klavyerden yaziyorum hatta 🤫

Bazı tuşları puding keycaps aldigim mağazada içine beyazda eklemiş bazı tuslara beyaz kaps koydum wasd ve boşluk gibi
ooooo sen birde siyah keycaps takmışsın , herkese sormuştum siyah taksam nasıl gözükür diye iyi denk geldi 🔥 :kekw:
Aydınlatması beklediğimden daha iyiymiş on numara duruyor. Çok sağolun hocam tekrar düşüneceğim hangi renk alacağımı , şimdilik kendi keycapslerini kullanıp hevesimi alayım:widepeepo:

ooooo sen birde siyah keycaps takmışsın , herkese sormuştum siyah taksam nasıl gözükür diye iyi denk geldi 🔥 :kekw:
Aydınlatması beklediğimden daha iyiymiş on numara duruyor. Çok sağolun hocam tekrar düşüneceğim hangi renk alacağımı , şimdilik kendi keycapslerini kullanıp hevesimi alayım:widepeepo:
Sana link atabilirim aliexpress ten aldım ve çok hızlı gelmişti.
Sana kalmış ben 165tuslu olanı aldım fazla fazla olsun sıkıntı yaşamayım diye, yalnız pahalanmış biraz 🥲

Ben aldığımda ki fiyatı bu 1 ay oldu sanırım.
IMG_20240722_204521.jpg

Sana link atabilirim aliexpress ten aldım ve çok hızlı gelmişti.
Sana kalmış ben 165tuslu olanı aldım fazla fazla olsun sıkıntı yaşamayım diye, yalnız pahalanmış biraz 🥲
Daha uygun fiyata bulabilirsin aslında araştır bence, zaten OEM PBT tuş takımı olarak geçiyor. Genelde çoğu uyumlu oluyor sen yinede klavyenin tuş simetrisine bak, onu paylasiyorlar eğimi vs nasıl diye ordan az çok fikir sahibi olup alabilirsin. Ben orjinal tuş takımının eğimine bakarak tahmin ederek aldım. Dediğim gibi çoğu zaten uyumlu olduğu içinde sıkıntısı yaşamazsın kolay kolay.

Aşağıda resmini attığım driveri yükleyince çalışıyor mu bundan başka yok sanırım.
Alıntıyı görüntüle

Rica ederim çalışıyor mu bak bakalım indirince haber et ona göre yardımcı oluruz.
calısıyor reıs eyvallah cansın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,849
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri