Phyton bence tabi senin gönlünden ne geçerse o daha doğru olur ben mesela C# ile başladım ama fazla ilerlemedim sektördeArkadaşlar Ybs okuyacağım hazırlık olduğu için erkenden başlayim diyorum sizce hangi dille başlamalıyım ? Temel hiç yok alan olarak web site, oyun vb. Tasarımlar olabilir.
türk dili AKFANLKFLNMASFNKLFAENLKFASNKLASFNKL (boş yaptım takma beni)Arkadaşlar Ybs okuyacağım hazırlık olduğu için erkenden başlayim diyorum sizce hangi dille başlamalıyım ? Temel hiç yok alan olarak web site, oyun vb. Tasarımlar olabilir.
komik mi lan?türk dili AKFANLKFLNMASFNKLFAENLKFASNKLASFNKL (boş yaptım takma beni)
Sektörde java da çok kullanılsa da ybs (veya yazılım) okuyacak arkadaşa, üniversitede daha çok karşısında çıkacak olan sektörde yine çok kullanılan C#'ı öneririm.Betalar Python alfalar java
C# önerilmez main ve methodlarla kafası karışır.Sektörde java da çok kullanılsa da ybs (veya yazılım) okuyacak arkadaşa, üniversitede daha çok karşısında çıkacak olan sektörde yine çok kullanılan C#'ı öneririm.
Haklısınız ama karşısına illaki çıkar. Başlangıçta C ve veya C++ dediğiniz gibi daha iyi olabilir.Algoritma Programlama ve Veri Yapılarına Giriş
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div...www.btkakademi.gov.tr
Algoritma Tasarımı
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div...www.btkakademi.gov.tr
![]()
Veri Yapıları ve Algoritmalar Dersi | Patika Dev
En güncel Veri Yapıları ve Algoritmalar eğitimini ücretsiz ve online olarak tamamla, kodlama öğren, sertifika kazan. Örnek kodlama projeleri sayesinde Github hesabını doldur. Bootcamp’lere başvur ve işe yerleştirme önceliği kazan.academy.patika.devMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C# önerilmez main ve methodlarla kafası karışır.
C++ bile kafasını karıştırır, ben direkt algoritmayı öğrenmesi daha sonra python ile kendisini geliştirmesi taraftarıyım. Daha sonra diğer dillere geçiş yapabilir. Öncelikle bir dilde gelişin sonrasına diğerine geçiş yapın. Üniversite zamanı zaten bende oradan oraya atladımHaklısınız ama karşısına illaki çıkar. Başlangıçta C ve veya C++ dediğiniz gibi daha iyi olabilir.
Hocam paylaştığıniz linklerden algoritma öğrenip sonrasında pyhton la başlamak mantıklı galiba sağolun teşekkür ederimC++ bile kafasını karıştırır, ben direkt algoritmayı öğrenmesi daha sonra python ile kendisini geliştirmesi taraftarıyım. Daha sonra diğer dillere geçiş yapabilir. Öncelikle bir dilde gelişin sonrasına diğerine geçiş yapın. Üniversite zamanı zaten bende oradan oraya atladım
Hiç temeli olmayan biri için c sıkıntı olmaz mı ?Ne için öğreneceğinize bağlı, genelde python yerine c öneriliyor çünkü c'yi çözdükten sonra diğerleri zaten basit geliyor. Zordan kolaya doğru kısaca.