Amerika Amazondan ürün aldım 1 aydır kargoya verilmedi

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Merhaba arkadaşlar 6temmuzda resimdeki kulaklığı aldım 2 ile 22 ağustosta geleceğini söylüyor fakat bir ğrünün bunladar kargoya verilmesini beklemek böyle bir tarih arasında gelceğini bek inandırmıyor ğrünün fiyatıds değişti ben ne para iadesi nede farklı bir ürün istiyorum o ürünü göndeirrler değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada yapmam gereken bir şeyler varmı

Ekler

• IMG_6683.jpeg
    IMG_6683.jpeg
    272 KB · Hit: 104
Merhaba arkadaşlar 6temmuzda resimdeki kulaklığı aldım 2 ile 22 ağustosta geleceğini söylüyor fakat bir ğrünün bunladar kargoya verilmesini beklemek böyle bir tarih arasında gelceğini bek inandırmıyor ğrünün fiyatıds değişti ben ne para iadesi nede farklı bir ürün istiyorum o ürünü göndeirrler değil mi

Canlı Desteğe Sormak?

canlı desteğe sordum yok gelcek cart curt diyo yorumlarda tecrübesi olan. Biri varmı diye sordm
ben ben Çin' den sipariş ettiğimde 15-20 gün içerisinde geliyor geçenlerde Hollanda'dan sipariş verdim Amazon üzerinden 1 hafta' da geldi senin durumun şöyledir kesin açıklayım uluslar arası kargo gönderirken gönderen firma konteyner tamamını doldurup gönderlerimse kargo satıcıya çok çok ucuza mal olur o yüzden o tarihten erken gelebilir konteyner doldurmaya çalışıyorlar' ki daha fazla kar oranı elde edebilsinler

ben ben Çin' den sipariş ettiğimde 15-20 gün içerisinde geliyor geçenlerde Hollanda'dan sipariş verdim Amazon üzerinden 1 hafta' da geldi senin durumun şöyledir kesin açıklayım uluslar arası kargo gönderirken gönderen firma konteyner tamamını doldurup gönderlerimse kargo satıcıya çok çok ucuza mal olur o yüzden o tarihten erken gelebilir konteyner doldurmaya çalışıyorlar' ki daha fazla kar oranı elde edebilsinler
olabilir ama tarihinde yetişir herhalde

degisebiliyor ne zaman gelecegi ben amazon uk dan klavye almistim 1 haftada gelecek yaziyordu 7 gunde geldi

Ürünün 150 euro üstü gibi. Bence iptal et. Geçmeyebilir gümrükten.

amerika bile olsa bu kadar bekletmez max 15 güne gelir normalde

çok gerekmiyorsa iptal ediniz gümrükte kalabilir arkadaşın dediği gibi

yurtdışı ürünü normal sabredersen gelir , benim klavye italya dan Türkiye ye 3 haftada geldi.

Geri