Bilgisayarda virus mu var ???

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Arkadaşlar bugun gta onlide hile indirdim. Virus total sonucu temiz. Malwarbytes temiz. Hileyi sildim ama baska dosya kalmısmı diye araken. roox.dll buldum. 18mb. Hilenin adıda roox. Ve silerken bu dosya suanda bu konumda değil dedi. Dosyayı birdaha aratınca dosya kayboldu. Ayrıca rooxmodmenu.rar diye bir şey var oda silinmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocamlar bilen yokmu ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-07-29 134803.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-29 134803.png
    44.4 KB · Hit: 50
windows ve r tuşuna aynı anda bas çıkan yere mrt yaz tam tarama seçerek taramanı yap ama virüs olduğunu sanmam

Kral roox fix yedi.

YİM falan kullan.

Arkadaşlar bugun gta onlide hile indirdim. Virus total sonucu temiz. Malwarbytes temiz. Hileyi sildim ama baska dosya kalmısmı diye araken. roox.dll buldum. 18mb. Hilenin adıda roox. Ve silerken bu dosya suanda bu konumda değil dedi. Dosyayı birdaha aratınca dosya kayboldu. Ayrıca rooxmodmenu.rar diye bir şey var oda silinmiyor.

Hocamlar bilen yokmu ?
Umarım virüstür çünkü hak etmişsin :D

Kral roox fix yedi.

YİM falan kullan.
Hocam arkadaşım filan indirdide. Çalıstı yani

Umarım virüstür çünkü hak etmişsin :D
Hocam herkes açıyordu. 10dk oynadım merakım gitti zaten. Fps oyunu olsa hakederdim cs tarzı filan ama. Gtada herkes hile

Hocam arkadaşım filan indirdide. Çalıstı yani

Hocam herkes açıyordu. 10dk oynadım merakım gitti zaten. Fps oyunu olsa hakederdim cs tarzı filan ama. Gtada herkes hile
YİM daha iyi ama Türkçe hem.

Geri