Bence okunmaz bu benim görüşümMerhaba sıralamam kötü ziraat mühendisliği düşünüyorum okunur mu sizce
Polis ol daha iyiMerhaba sıralamam kötü ziraat mühendisliği düşünüyorum okunur mu sizce
Hocam sıralaman nedir? Ona göre yardımcı olalım bide geliyorsa farklı yerler bakalımMerhaba sıralamam kötü ziraat mühendisliği düşünüyorum okunur mu sizce
280kHocam sıralaman nedir? Ona göre yardımcı olalım bide geliyorsa farklı yerler bakalım
Hocam öncelikle içinden geliyor mu o kadar kötü sayılmaz sıralamn
hocam bilmiyorum başka bir şey gelmiyor gibiHocam öncelikle içinden geliyor mu o kadar kötü sayılmaz sıralamn
Hocam alanın nedir öğrenebilir miyim bir de yök atlastan baktın mı sıralamanı oraya giriphocam bilmiyorum başka bir şey gelmiyor gibi
evetHocam alanın nedir öğrenebilir miyim bir de yök atlastan baktın mı sıralamanı oraya girip
neden?Bence okunmaz bu benim görüşüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Polis ol daha iyi
Hocam ilgi alanların neler ne istiyordun sınava girerken aklında bir bölüm var mıydı?evet
sayısal 280k
inşaat mühendisliği düşünüyordum ama bu sıralamaya iyi bir yer gelmiyor o yüzden vazgeçtimHocam ilgi alanların neler ne istiyordun sınava girerken aklında bir bölüm var mıydı?
Hocam iyi bir yer aslında şöyle bir yeri iyi yapan şey okuyacağınız bölümün akademik kadrosudur. Öyle diyiminşaat mühendisliği düşünüyordum ama bu sıralamaya iyi bir yer gelmiyor o yüzden vazgeçtim
Hayır bakmadım ama o sıralamaya gelen okullar da kontenjan bile dolmamışHocam iyi bir yer aslında şöyle bir yeri iyi yapan şey okuyacağınız bölümün akademik kadrosudur. Öyle diyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak belirtmem gerekirse gelen okulların prof sayısına aakdemik kadrosu iyi mi kötü mü bunlara baktınız mı