Nasıl bir motor almalıyım

Zyon

80+
Reaksiyon skoru
87
Selam arkadaşlar 23 yaşındayım boyum 1.80 hayatımda motor kullanmadım bir heves sardı almak istiyorum motorlardan gram anlamam spor görünümlü bir motor istiyorum çok yavaş gitmesin parçası bulunsun önerilerinizi bekliyorum bütçem 70-100k arası

Selam arkadaşlar 23 yaşındayım boyum 1.80 hayatımda motor kullanmadım bir heves sardı almak istiyorum motorlardan gram anlamam spor görünümlü bir motor istiyorum çok yavaş gitmesin parçası bulunsun önerilerinizi bekliyorum bütçem 70-100k arası
Vitesli düşük cc bir motordan başlamanı öneririm. 2. el uyar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede yaşıyorsun sahibindenden bir iki model bakayım senin için

• Beğen
Reaksiyonlar: Zyon

Hocam R25 dışında o CC bandında sport kesinlikle gereksiz. İkinci el ns200 temiz bulursan üzmez seni. Seri bı motorda uçup kaçıyor. Görüntüsü de güzel bence siyah olanlarının.

Hocam R25 dışında o CC bandında sport kesinlikle gereksiz. İkinci el ns200 temiz bulursan üzmez seni. Seri bı motorda uçup kaçıyor. Görüntüsü de güzel bence siyah olanlarının.
arkadasın butcesı 70 100 k r25 nasıl alcak acaba

hocam durumlar nasıl konuya güncelleme gelmedi sanırım :D

Vitesli düşük cc bir motordan başlamanı öneririm. 2. el uyar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede yaşıyorsun sahibindenden bir iki model bakayım senin için
OOO Hoşgeldin reis nerelerdesin.
Kısmetse bende Kd125 düşünüyorum arkadaşta var benim yatıyor kenarda şuanda ondan alacağım telefon taksidini bitirince ne dersin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri