Kendime yakıştırmak istemiyorum ama bende belirgin bir psikopati mevcut. 12 yıldır görebileceğim her türlü tedaviyi denedim ve yüz binlerce dolar harcadım. Bugüne kadar belirgin bir biçimde iyi gelen tek ilaç bende akyuvar sendromuna neden oldu, bu sebeple acilen kestik ve kesilme sancısı 1 ay sürdü, korkunçtu. Halen bu ilaçtan arada sırada 25 mg alırım. O an sakinleştiriyor. İlaç Clonex ve çok tehlikeli bir ilaç. Başka her ilacı denedik ve halen kullanıyorum en etkili olanları. Bunlar antidepresan değildir, antipsikotik olarak geçer. Psikolojik hastalığımın adı antisosyal kişilik bozukluğu. Bipolar diyenler de var, antisosyallik daha doğrusu. Antisosyal psikopat demektir, sosyallik karşıtı değil.
Bir nevi şeytan biriyim ama aklım sayesinde suç makinesi olmamın önüne geçtim ve inanır mısınız 6 yıldır kimseyle dövüşmedim, 2.5 yıldır kimseyle tartışmadım. Tabii ki tedaviyi kabullenerek. Benim hastalığımın tek ilacı Clonex. Bakalım, belki tekrar denerim.
Bu arada ailem ve akrabalarım iyi insanlar. Etrafımda da bir iki mikrop hariç düşman da yok. Onlar da sözlüklerden falan bulaşanlar. Benim hastalığım genetik. Baba tarafı kusurlu. Bakalım, Clonex belki yardım edebilir. Bu arada terapiye de başlayacağım ama bedava olanlara.