milkchansever
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
maksimum 150 TL'ye windows 11 pro key ariyorum aklımda trendyoldan almak var sorun olur mu ve alınabilecek farklı yerler var mıdır?
trendyolda sorun olcağını sanmammaksimum 150 TL'ye windows 11 pro key ariyorum aklımda trendyoldan almak var sorun olur mu ve alınabilecek farklı yerler var mıdır?
sağol öyle yapicam sanirimtrendyolda sorun olcağını sanmam
Aynı ürün 80 tl’yede satılıyor Trendyolda. Yoksa farklılar mı?sağol öyle yapicam sanirim
rica ederim hocam ama kurumsal bir yerde çalışıyorsanız sakın trendyoldan almayın sağlamlisanstan alınsağol öyle yapicam sanirim
pek yasal değil çünkürica ederim hocam ama kurumsal bir yerde çalışıyorsanız sakın trendyoldan almayın sağlamlisanstan alın
çalıştığım bi yer yok liseye geçiyorum daha yenirica ederim hocam ama kurumsal bir yerde çalışıyorsanız sakın trendyoldan almayın sağlamlisanstan alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek yasal değil çünkü
ben de bilmiyorum ama 70tlden bi şey olmaz diyip her türlü 150 tlliği alıcamAynı ürün 80 tl’yede satılıyor Trendyolda. Yoksa farklılar mı?
çalıştığınız bir yer yoksa trendyoldan alabilirsiniz hocamçalıştığım bi yer yok liseye geçiyorum daha yeni
ben de bilmiyorum ama 70tlden bi şey olmaz diyip her türlü 150 tlliği alıcam
Peki hangisi alınmalı? Ayrıca şimdi alsam ilerde istediğim zaman kullanabilir miyim?rica ederim hocam ama kurumsal bir yerde çalışıyorsanız sakın trendyoldan almayın sağlamlisanstan alın
pek yasal değil çünkü
130 tl olan mak lisans diye belirtilmiş ilerde patlayabilir şans işi 200 lira olan retail bir sorun olmazPeki hangisi alınmalı? Ayrıca şimdi alsam ilerde istediğim zaman kullanabilir miyim?
![]()
Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans
Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans.www.saglamlisans.com
![]()
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Sağlam lisans da yasal değil ikisi de aynı mantık. Ama trendyoldaki herhangi bir satıcıdan daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Bu arada alınacak key OEM yada Retail olduğuna bakılması gerekir.rica ederim hocam ama kurumsal bir yerde çalışıyorsanız sakın trendyoldan almayın sağlamlisanstan alın
pek yasal değil çünkü
Almana gerek yok açık kaynak olan bu projeyi kullanabilirsin.maksimum 150 TL'ye windows 11 pro key ariyorum aklımda trendyoldan almak var sorun olur mu ve alınabilecek farklı yerler var mıdır?
mak şirket keyi olduğundan satıcının 100 kişiyi aşırma riski var reduce veya oem alman sağlıklı olacaktırPeki hangisi alınmalı? Ayrıca şimdi alsam ilerde istediğim zaman kullanabilir miyim?
![]()
Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans
Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans.www.saglamlisans.com
![]()
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
İnternette zibil gibi free paylasılan keyler var.maksimum 150 TL'ye windows 11 pro key ariyorum aklımda trendyoldan almak var sorun olur mu ve alınabilecek farklı yerler var mıdır?