RTX 3070Ti RYZEN 5 5600 LoL düşük fps

merxxx9

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistem özelliklerimi aşağıya koydum oyun içi değerleri de şurdan bakabilirsiniz :

nasıl çözebilirim normalde sabit 240 almam gerekirken daha oyun başında bile 100 ile başlayıp oyun sonuna doğru 60 70 e düşüyor daha yeni format attım 1 hafta geçti yine bu şekilde oldu.

Ekler

• xfa.png
    xfa.png
    37.3 KB · Hit: 58
İşlemcinin tükettiği w değeri çok. Büyük ihtimalle virüs olabilir. Malwarebayte indirip sonuçlara bakabilir misin ?

Ekran kartı driverı tam diye bir şey yok? :d
Zaten orda "driverlar tam mı?" derken, ilgili tüm driverlar kurulu, tam mı manasında yani.
Tamam ben de diğerlerine dokunmadığımı belirttim hangi neye driver yükleyeceğimi bilmediğimden onu belirtirseniz neye yüklemem gerekitğini anlayabilirim

İşlemcinin tükettiği w değeri çok. Büyük ihtimalle virüs olabilir. Malwarebayte indirip sonuçlara bakabilir misin ?
Kaspersky kullanıyorum virüs olmadığını söylüyor. Formatı da 1 hafta önce attım zaten ama yine de indirip bakarım sonuçlarına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart modeliniz nedir
En üstte yazıyor

Ekler

• tty.png
    tty.png
    44.7 KB · Hit: 48
Hocam temiz bir Format atın bence. Sonrada Aygıt yöneticisi kontrol ederek adamakıllı driverleri kurun.

Eğer çok veriniz yok ise

Kaspersky kullanıyorum virüs olmadığını söylüyor. Formatı da 1 hafta önce attım zaten ama yine de indirip bakarım sonuçlarına

En üstte yazıyor
Kaspersky ın kendisi arka planda çalıştığı için olabilir. Antivirüs uygulamaları çok yük bindiriyor sisteme.

Geri