⚽ TSK ⚽ Beşiktaş - Galatasaray ⚽

Arkadaşım koyu galatasaraylı fanatik diyodu ezecez geçecez dakika 1de golü yiyince ne ağlamıştır gideyimde az dalga geçeyim maç başlamadan su almaya gittim geldim gol yemişsiniz diyeyim az kudurtayım ehehehe
İmmobile Affetmez Aga :)

genel olarak galatasaraylıları sevmiyorum gereksiz fanatikler ve gereksiz derecede ezmeye oynayan insanlardı benim gördüğüm ve bu hoş değil ama baktığımızda globalde ezdikleri takımlardan bir farkları yok malesef.
Keşke ezdikleri gibi avrupada da aynı olsalar da türkiye adına gururlansak ama yok .
Kimse demiyor bunu anca ligde kalalım biz hiç niye bir takım globalde bir şey yapamıyor demeyelim.
He bir uefa bunu değiştirmiyor globalde türk takımları inanılmaz derecede başarısız

Son düzenleme:
Onlar kandırıldığı halde bide ortak 😂

İmmobile Şu Şekil 🥶

Gümüş madalya aldı ama dünya onu konuşuyor! Yusuf Dikeç o atışın hikâyesini  anlattı... | Gümüş madalya aldı ama dünya onu konuşuyor! Yusuf Dikeç o  atışın hikâyesini anlattı... | By MackolikFacebook

Nelson gerçekten rezalet oynuyor bahane olsun diye demiyorum ama saha gerçekten patates tarlasına benziyor.

Beşiktaş güzel oynuyor ama cincon yakalarsa affetmez. Fenerbahçe bu sene Beşiktaş ile çekişir gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri