Sokağa Çıkma Yasağı

Genel Sokağa Çıkma Yasağı İlanmalı mı?

• Yayınlanmalı

Oylar: 14 73.7%
  • Yayınlanmamalı

Oylar: 5 26.3%

• Oy kullanan toplam üye
    19
Reaksiyon skoru
9
Hepimizin de bildiği gibi 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri için sokağa çıkma yasağı var.
Sizce genel bi sokağa çıkma yasağı gelmeli mi?

Not: Konu Kesinlikle siyaset amacı gütmemektedir .SİYASET YASAK!!!

Özellikle böyle bir zamanda insanların paraya ihtiyacı var bence şu anlık alınan kararlar yeterli.

Çıkma yasağı şuanda genişletilmiş bir biçimde ugulanıyor bence gayet yeterli gereksiz kaos yaratmamak gerek değilmi ?

iyi forumlar! :D

Genel olarak üretimimizi bitir üretimin devam etmesi için gelmemeli zaten kısmi yasak dedigin gibi geldi evde yaşlısı olan çıkamıyor çocugu olan çıkamıyor boş boş kimse çıkamıyor

ben zaten evdeyim champ.. diyenler çalışmaya gitsin diğerlerine o zaman karantina gelir

Ben 15 yaşındayım geziyom kimse bişey demiyo çünkü ködeyim rahat temiz hava

Eğer neden getirilmeli konusunu açıklamaya çalışırsam her türlü siyasete gireceğimden hiç bulaşmıyorum.

Şuan zaten uygulanan şey devlet desteksiz partial sokağa çıkma yasağı:(

Bu yasak kimsenin dışarı çıkmamasını sağlayacak, dolayısıyla ekonomi de büyük ölçüde kötü etkilenecek. Şu anda ekonomi zaten iyi değilken ekonominin kötü olmasından korkan kişiler sokağa çıkma yasağı yayımlamaktan kaçınıyor. Ayrıca kimse çalışamadığı için de devlet tüm millete bakmak zorunda. Yap işlet devret mantığıyla yapılan köprüler vesaire için de para ödemesi gerekicek. Bir sürü sebep var yani sokağa çıkma yasağı biraz zor gelir.
Fark ettiğiniz üzere sadece çalışmaya uygun yaştakiler için sokağa çıkma yasağı uygulanmadı, ekonomi ilerlemeli insanlardan daha önemli sonuçta (!-ironi)

Şahsen ben çok yanlış buluyorum 20 yaş altının sokağa çıkma yasağını zaten yaşlılar uymuyor herkes evinde oturuyor sonrada bu illet eğer biterse Türkiye çok büyük bir ekonomik krize girecek

Hepimizin de bildiği gibi 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri için sokağa çıkma yasağı var.
Sizce genel bi sokağa çıkma yasağı gelmeli mi?

Not: Konu Kesinlikle siyaset amacı gütmemektedir .SİYASET YASAK!!!
reis şuan dışarı çıkabilenler zaten ekonomiyi döndürenler neredeyse şuan onlarada yasak gelse ekonomi sıkıntıya girebilir

Geri