XxZeMaHSeRxX
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
15 50k felan suan prosuda 70k aradaki 20k farka degermi sonra 20 daha ekliyorsun pro maxi cikiyor bu garip aslinda ama bilmiyorum tam
15 Plus al keyfine bak hocam aradaki fiyat farkı daha az ve değiyor o farka çünkü batarya performansı çok güzel bir cihaz15 50k felan suan prosuda 70k aradaki 20k farka degermi sonra 20 daha ekliyorsun pro maxi cikiyor bu garip aslinda ama bilmiyorum tam
2 kameralimiydi o15 Plus al keyfine bak hocam aradaki fiyat farkı daha az ve değiyor o farka çünkü batarya performansı çok güzel bir cihaz
Evet yine de kamerası güzel2 kameralimiydi o
13 almistm 3 ay once onu 30k ya satip uzerine eklemek gibi bi hedefim varEvet yine de kamerası güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hangi cihazdan geçeceksiniz 15 serisine
Ben biraz görünüşcüyüm reisBenim tahminim eğer 15 pro nun kamerasıyla para kazanma gibi bir hedefiniz yoksa 15 plus sizi çok tatmin edecektir diye düşünüyorum ama elbette ki son tercih sizin![]()
E sim felan onlar uzun mevzular degilmi kanka yurtdisi13 ü satip 33k ya 15 pro yurtdisi da dusunebilirsiniz aslinda
70k cok fazla ya ben 14 aldım 39k yarısı nerdeyse. İçerik üreticisi vs değilsen bence gerek yok genelde gösteriş meraklısı ya da para harcamak isteyen insanlar alıyor15 50k felan suan prosuda 70k aradaki 20k farka degermi sonra 20 daha ekliyorsun pro maxi cikiyor bu garip aslinda ama bilmiyorum tam
düz 14 mu var70k cok fazla ya ben 14 aldım 39k yarısı nerdeyse. İçerik üreticisi vs değilsen bence gerek yok genelde gösteriş meraklısı ya da para harcamak isteyen insanlar alıyor
evetdüz 14 mu var
Bos bi hamle olur bence13 almistm 3 ay once onu 30k ya satip uzerine eklemek gibi bi hedefim var