KimliksizPro
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Görev yöneticisi/ayrıntılar/Steam ı bul sağ tıkla öncelik değiştir deyip yüksek yaptam olarak nerden yapıyoruz bulamadım yerini
Görev yöneticisi/ayrıntılar/Steam ı bul sağ tıkla öncelik değiştir deyip yüksek yaptam olarak nerden yapıyoruz bulamadım yerini
az öncede yaşadım aynı sorunu kafayı yicem az kaldı şidmi steam.exe yi yüksek yaptım senin dediğini yaptım ve indirme bölgemi değiştirdim öyle indiriyorumGörev yöneticisi/ayrıntılar/Steam ı bul sağ tıkla öncelik değiştir deyip yüksek yap
gene aynı sorunu yaşadım bi türlü anlayamadımGörev yöneticisi/ayrıntılar/Steam ı bul sağ tıkla öncelik değiştir deyip yüksek yap
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atar mısın?az öncede yaşadım aynı sorunu kafayı yicem az kaldı şidmi steam.exe yi yüksek yaptım senin dediğini yaptım ve indirme bölgemi değiştirdim öyle indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gene aynı sorunu yaşadım bi türlü anlayamadım
indirme bölgesini değiştirdim yine oldu ama bir süre sonra gidiyor çok zorlar büyük oyun indirikenhocam bide önbelleği temizleyip öyle deneyin
Alıntıyı görüntüle
o ne için tam oalrak ne işe yarıcakAygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
şimdi yine aynı şeyi yaşadım dediğini yaptım baştan indiriyor bakalım nolucakhocam bide önbelleği temizleyip öyle deneyin
Alıntıyı görüntüle
Sen bi at dediğim kısmı bakalım.indirme bölgesini değiştirdim yine oldu ama bir süre sonra gidiyor çok zorlar büyük oyun indiriken
ve üstüne önbelleğide temizlesemde olmuyor bilgisayar yeni bide
o ne için tam oalrak ne işe yarıcak
şimdi yine aynı şeyi yaşadım dediğini yaptım baştan indiriyor bakalım nolucak
ne varki burdaSen bi at dediğim kısmı bakalım.
Realtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et bakalım.ne varki burda
speed duplex diye bir ayar yok bulamadım ve birde o realtek ethernet için değilmi benimki wifi adaptörü ile bağlı interneteRealtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et bakalım.
Ben ethernet ile bağlısın sanıyordum.speed duplex diye bir ayar yok bulamadım ve birde o realtek ethernet için değilmi benimki wifi adaptörü ile bağlı internete
hayır malesef adaptör ile bağlıyım ve bir şey sorucam adaptörüm en son windows 10u destekliyor ama şimdi windwos 11 kurdum bir sorun yaşatırmıBen ethernet ile bağlısın sanıyordum.
wifi adaptörü kaynaklı olabilir.hayır malesef adaptör ile bağlıyım ve bir şey sorucam adaptörüm en son windows 10u destekliyor ama şimdi windwos 11 kurdum bir sorun yaşatırmı
yine aynı şeyi yaşadım napabilirim lütfen yardım edin bilgisayar yeni bide kafayı yemek üzereyim az kaldı
Ama çalışıyorwifi adaptörü kaynaklı olabilir.