Yani, bi insan kendi mesajiyla boyle celisiyor iste. Madem 2 fan yeterliydi, gerek olmuyordu niye kasada ekstra fan var?

Yani millete burada caka satiyorsunuz, 4 tane kalitesiz fan alacagima 2 fan ile kullanirim diye ama kendiniz yapmiyorsunuz niyeyse? Konusmasi bedava cunku.
Tecrubene onem vermiyorum evet, attigin fotografla da senin tecrubelerinin dikkate alinmayacagi anlasiliyor zaten. Kendi soyledigine kendi inanmamis ki ekstra fan ile kullaniyor ama burada sirf kendisi ayni kasayi kullaniyor diye guzelleme yapiyor bedavadan
Yani bosa demiyorum, bu kasayi aliyorsaniz toz filtresi ve ekstra fan da almak zorundasiniz, o yuzden fiyati 1.5 - 2 diye sevinmenin bir luzumu yok. Ekstra alacaginiz seylerle zaten standart kasa fiyatina ulasiyor. Bunu reddedip savunan arkadas da gordugunuz gibi ekstra fan ile kullaniyor iste
Kendi kazdigi kuyuya dusuyor, bizim zekamizdan dem vuruyor tas kafali diye
Ustte de dedigim gibi, siz kendi malinizi yuceltmeye devam edin. Ben alma fikrine sahip arkadaslara kasanin ucuz olmadigina dair bilgi veriyorum. Aldiginiz takdirde ekstra fan, ekstra toz filtresi alacaksiniz bunlar da para demek.
Tabi ikinci el, argbsiz, ucuz fanlari alip ekonomik davranabilirsiniz onu da sizin yuce gonlunuz bilir. Ama ustteki arkadas gibi "2 fan yeter yav, kalitesiz 4 fan olacagina kaliteli 2 fan olsun" diyen kendi soyledigi ile celisen, yanlisini bile bile israr eden arkadaslarin sozlerini dikkate almamanizi oneririm zira kendisine 2 fan yetmemis olacak ki ekstra fan takmis
Iyi forumlar.