Neler Yeni

Phanteks P300A 1599TL QP BİLİŞİM

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,097
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eline ZOKO ve PHANTEKS kasa alıp ağırlıklarını karşılaştırmamış adama şimdi kasanın boş ağırlıklarını rakamsal olarak bulup göstersek de inanmazlar. Bu tamamen bireysel deneyim meselesi. Keşke aynı ortamda olsak da "gardaş buyur bah ula" diye gösterebilsek teneke nedir, sac nedir anlasalar :)
Bu fiyattaki kasada kalite aramak gereksiz. Koyuyorsun duruyor yerinde gidip tepe seviye bir kasa almıyorsan bunun sacı kalınmış inceymiş kuru gürültü. İşlevsellik daha önemli bu bütçede. Daha kalın bir sac olması bana bir artı katmayacak.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
PWM + 5 pin gerçek ARGB fanlarla birlikte kontrolcü de geliyor.
Tamamdır teşekkür ederim, en başta da söylediğim gibi daha güzeli varsa gösterin demiştim evet Bitfenix Nova Mesh 4tane ARGB ve PWM kontrollü fanlarıyla 1600liraya daha alınabilir bir kasaymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyattaki kasada kalite aramak gereksiz. Koyuyorsun duruyor yerinde gidip tepe seviye bir kasa almıyorsan bunun sacı kalınmış inceymiş kuru gürültü. İşlevsellik daha önemli bu bütçede. Daha kalın bir sac olması bana bir artı katmayacak.
Teneke ile kaliteli olan aynı paraysa kaliteyi tercih etmemiz gerekmez mi? Ben şahsen Bitfenix evet ama ZOKO eve sokacağım bi marka değil. Kalite kalitedir yani bunun ila işe yaraması gerekmez ki. Elle tutunca gözle bakınca kalite anlaşılıyorsa tamamdır. İçindeki işlemci "aa olmadı bu kasa teneke ben boost yapmıyorum" demeyecek tabii ki. Abdullah reis anlatmıyor mu sana kalite hissiyatı nedir ;) :) Adam ısırarak test ediyor ya malzemeleri :D Biraz kapmış olman lazım kalite nedir ne değildir ;)

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,097
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tamamdır teşekkür ederim, en başta da söylediğim gibi daha güzeli varsa gösterin demiştim evet Bitfenix Nova Mesh 4tane ARGB ve PWM kontrollü fanlarıyla 1600liraya daha alınabilir bir kasaymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teneke ile kaliteli olan aynı paraysa kaliteyi tercih etmemiz gerekmez mi? Ben şahsen Bitfenix evet ama ZOKO eve sokacağım bi marka değil. Kalite kalitedir yani bunun ila işe yaraması gerekmez ki. Elle tutunca gözle bakınca kalite anlaşılıyorsa tamamdır. İçindeki işlemci "aa olmadı bu kasa teneke ben boost yapmıyorum" demeyecek tabii ki. Abdullah reis anlatmıyor mu sana kalite hissiyatı nedir ;) :) Adam ısırarak test ediyor ya malzemeleri :D Biraz kapmış olman lazım kalite nedir ne değildir ;)
Bütçe düşükse sırf ağır ve sacı kalın diye işe yaramayan kasa almanın bir olayı yok. Sacı ince olsun daha işlevli bir kasa olsun yeterli. Sistemlerde de aynısını yapıyoruz zaten?

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Bütçe düşükse sırf ağır ve sacı kalın diye işe yaramayan kasa almanın bir olayı yok. Sacı ince olsun daha işlevli bir kasa olsun yeterli. Sistemlerde de aynısını yapıyoruz zaten?
İşe yaramayan kasayı kim neden önersin ya da alsın hocam zaten. Phanteks P300A ya da Bitfenix Nova Mesh kasaya 1600tl verip alan adama ne diyebiliriz. Gidip dandik kasa almayın diye açtık bu konuyu da zaten.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,097
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşe yaramayan kasayı kim neden önersin ya da alsın hocam zaten. Phanteks P300A ya da Bitfenix Nova Mesh kasaya 1600tl verip alan adama ne diyebiliriz. Gidip dandik kasa almayın diye açtık bu konuyu da zaten.
Ondan bahsetmiyorum ben. Gidip cart curt marka Çin işi bir kasa daha fazlasını sunuyorsa sırf marka diye gidip daha işlevsiz bir kasayı almanın mantığı yok diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,383
Üyeler
162,976
Son üye
mupak57
Top Bottom