Vatan Bilgisayar'dan alınan sistemler bozuk mu geliyor?

Darsiere

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba, forumda dolaşırken insanların Vatan'dan aldıkları sistemlerde sorunlar yaşadığını gördüm. İlk açılışta sürekli BİOS'a girmesi, SSD'yi okumaması gibi vesaire problemler gördüm.

Bu sistemi aldım daha onay sürecinde, sizce iptal mi etmeliyim?

Merhaba, forumda dolaşırken insanların Vatan'dan aldıkları sistemlerde sorunlar yaşadığını gördüm. İlk açılışta sürekli BİOS'a girmesi, SSD'yi okumaması gibi vesaire problemler gördüm.

vatandan 4070 s sistemi aldım gayet süper geldi hiç bir sorun yoktu

Her siteyle ilgili illa ki bir iki problem çıkıyor hocam. Rahat olun sadece geldiğinde video veya fotoğraf çekin kargoda sıkıntı falan varsa iade işlemleri kolay olur. Bende ayni sistemi aldım bu arada.

Her siteyle ilgili illa ki bir iki problem çıkıyor hocam. Rahat olun sadece geldiğinde video veya fotoğraf çekin kargoda sıkıntı falan varsa. Bende ayni sistemi aldım bu arada.
Elinize ulaştımı hocam? Sistem güzel sistem aslında perşembe gecesi güzel bir indirimi vardı.

Tabii hep bozuk gelir, zaten iade hakkı da yok ya…

Ben de Vatan’dan aldım, sorunsuz.

Anladım hocam, ne zaman almıştınız? Ben perşembe gecesi sipariş ettim ama hala "siparişiniz onaylandı" kısmında bekliyor.
hocam sistem montajlanacak o yüzden 10 günü bulur gelmesi bilginiz olsun

Ben sorunu çözemedim ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bir durumda yok ama ssd kutusuz geldi ya ssd arızalı ya anakarttaki ssd slotu yarın garantiye göndereceğim kargo ile

Anladım, bende hala bilgisayarı beklemekteyim. Hala montaja vermediler, anlamadım gitti.
Ben sorunu çözemedim ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bir durumda yok ama ssd kutusuz geldi ya ssd arızalı ya anakarttaki ssd slotu yarın garantiye göndereceğim kargo ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,056
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri