🔥İndirim (ARTIK KASASI GÜZEL!) HAKKUŞ'TAN 15999 TL / RX 6600 VE İ3-12100F SİSTEM🔥🔥🔥

Hakkuş baba TR nın en iyi donanım kanalı.gov üniversitesi bilgisayar mühendisliği

Üniversitedeki PC'ler anlık;

IMG_20240807_202240.jpg

Boş paket Taliant gibi sistem olmuş 😂 Kısılabilecek her yerden kısmışlar Performansı unutan fyat sistemi olmuş.
Bir de PSU yu gördünce aklıma şu geldi

Boş paket Taliant gibi sistem olmuş 😂 Kısılabilecek her yerden kısmışlar Performansı unutan fyat sistemi olmuş.
Bir de PSU yu gördünce aklıma şu geldi
DEĞİŞTİR LAN O ZAMAN? Allah Allah ne lsuymuş arkadaş. Bu paraya alacak sistem kalmamış bana diyor PSU bomba hhahahahah

benim diğer pc'de everest psu var, 3 senedir 24 saat açık, o kadar elektrik git gel yaptı daha 1 kere sorun yaşamadım. Niye bu kadar abartıyorsunuz ?

Fiyatı kısmak için MİT seviyesinde matematik hesabı yapılmış 🗿 topraklı evde birden fazla elektronik eşyanın çalışması sonucu 2 kere psu patlatan ben asla kendi adıma almazdım zaten PSU değiştirince fiyat avantajı da kalmıyor 👌 rog serisi PSU aldım tüm evde elektronik cihazlar çalışsa bile sıkıntı yaşamıyorum

HAKKUŞ BABA GOAT YAW 🥵🥵🥶 VE BİRAZ DAHA "EVEREST PSU 🤯💣💥🤬" ŞEKLİNDE YORUM GELİRSE GAMEPOWER PSU KONUSUNDA RAGE AÇMIŞ ABDULLAH ABİ MODUNA GİRİCEM 🔥🔥🔥🔥

(PSU yu 700W fsp yaparsaniz hem RTX 5000 çıkınca vs. UPGRADE'İN BABASINI bile yaparsınız, hem de daha klaiteli bir osunuz olur)
nice greek pc

bu tip aşırı düşük sistemlere para harcanmasını çok mantıklı bulmuyorum. insaniz sonuçta çalışır kazanır biriktiririz daha iyisini isteyen her türlü alabilir. 2 yıl bile zar zor idare edecek, idare ederken de hiç tatmin etmeyecek bir sisteme 16 bin tl vermek bana çok cazip gelmiyor. bilgisayar bu ya her zaman alabildiğimiz bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri