Taşa/mermere bi düşürdün? O zaman büyük sıkıntı olabilir.hocam p 40 lite e var babamın gözü önünde arkası üstüne düşürdüm laaak diye bir ses geldi kamera odaklamada falan sıkıntı yok gibi içine bişi olmuşmudur çok korkuyom ya daha bir ay olmadı
Telefonu sallayınca içinde bir şeyler sallanmıyor değil mi ya da çıt çıt sesçok şükür takılıydı şeffaf arkaya takılandan
böyle bi yere bildiğin taş resim atacağımTaşa/mermere bi düşürdün? O zaman büyük sıkıntı olabilir.
Tahtaya yada daha yumuşak bir yere düştüyse sorun olmaz o kadar dayanıksız değiller.
hocam p 40 lite e var babamın gözü önünde arkası üstüne düşürdüm laaak diye bir ses geldi kamera odaklamada falan sıkıntı yok gibi içine bişi olmuşmudur çok korkuyom ya daha bir ay olmadı
yok hocam ama şimdi sizin yazıyı cevaplarken ekran bi beyaz oldu geri geldiTelefonu sallayınca içinde bir şeyler sallanmıyor değil mi ya da çıt çıt ses
böyle bi yere bildiğin taş resim atacağım
düşüreli kaç gün oldu ya da saat içinde bir şey sallanmıyorsa iyi ekranın beyaz olmasını anlayamadım eğer ciddi bir şeyse sürekli olur o zaman anlarsın.yok hocam ama şimdi sizin yazıyı cevaplarken ekran bi beyaz oldu geri geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: