CS2'de ani drop sorunu

NOSCOPE1

80+
Reaksiyon skoru
61
herhangi bir aksiyon anında drop yiyorum donduktan sonra hiçbir şeklde kapanmıyor özellikle seçkin maçlarda olması saç baş yoldurtuyor, görev yöneticisi açılmıyor sadece oturumu kapat diyip tekrar açıyorum ama yüksek ms'ten olduğunu düşünüyorum aksiyon anında ms çok ciddi şekilde artıyor, şimdiden teşekkürler

arkadaşın i5 7400 gtx1050ti 16gb ramli sistemindede aynısı oluyo güncelleme sonrası düzelmişti fps 70-90lardan 40-50ye kadar anlık düşüyodu

Sistemin yetersiz olabilir veya dediğin gibi yüksek ms'ten dolayı da olabilir ayrıca oyunun çok eksikleri var en önemlisi optimizasyon sıkıntısı var. Adamlar oyunu bitirdik diyerekten çıkardılar CSGO daki çoğu şey CS 2 de bile yok getirseler bile çok sonradan getiriyorlar mesela silahları sol ele almayı bile aylar sonra getirdiler.

Sistemin yetersiz olabilir veya dediğin gibi yüksek ms'ten dolayı da olabilir ayrıca oyunun çok eksikleri var en önemlisi optimizasyon sıkıntısı var. Adamlar oyunu bitirdik diyerekten çıkardılar CSGO daki çoğu şey CS 2 de bile yok getirseler bile çok sonradan getiriyorlar mesela silahları sol ele almayı bile aylar sonra getirdiler.
oyunun istediği sistemi karşılıyo geçici kasılma olsa haklısın derimde kilitleniyor direkt oyun, internetim 100 mpbs lan kablo ile bağlı ookla speedtestte 6ms 98mbit alıyorm dediğin gibi oyundan olduğunu düşünüyorm başkalarından da duydum bu sorunu ama çözümü bulamadım
Post automatically merged:

arkadaşın i5 7400 gtx1050ti 16gb ramli sistemindede aynısı oluyo güncelleme sonrası düzelmişti fps 70-90lardan 40-50ye kadar anlık düşüyodu
benimki direkt donup kalıyor düzelmiyor öylece kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,821
Üyeler
190,981
Son üye
yaman814
Geri