tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
Merak ettım Nasılsınız? Hayat ilerleyişi,Yorgunluk,Ülkenin durumu ah ah..
Yaşamaya çalışıyoruz şükür. Hayat zor ve bazen insan kendi hayatını daha da zorlaştırıyor. Şu an tam olarak "kendim zorlaştırıyorum" kısmındayım. Atlatabilirsem iyi olacağım. Sen nasılsın hocam?Merak ettım Nasılsınız? Hayat ilerleyişi,Yorgunluk,Ülkenin durumu ah ah..
Çok şükür hocam 16 yaşında berberlik öğrenmeye çalışan hayattan solan bir değişik insana döndümYaşamaya çalışıyoruz şükür. Hayat zor ve bazen insan kendi hayatını daha da zorlaştırıyor. Şu an tam olarak "kendim zorlaştırıyorum" kısmındayım. Atlatabilirsem iyi olacağım. Sen nasılsın hocam?
Ah şu çalışma saatleri. 9 yaşlarımda bende berber olan akrabamın yanındaydım. İlk zamanlar güzel bahşiş geliyorduÇok şükür hocam 16 yaşında berberlik öğrenmeye çalışan hayattan solan bir değişik insana döndümGenede mutluyum çalışma saatlerim dışında
![]()
Paradan yana sıkıntı yok yav o meslekteAh şu çalışma saatleri. 9 yaşlarımda bende akrabamın yanındaydım. İlk zamanlar güzel bahşiş geliyordu![]()
Mutlu olmaya çalışıyoruz işteMerak ettım Nasılsınız? Hayat ilerleyişi,Yorgunluk,Ülkenin durumu ah ah..
Mantıklı bakış açısı bende deneyeceğim sağolMutlu olmaya çalışıyoruz işte
Ülkenin ne durumu varmiş ki ( artık bu yönden bakmaya başladım karşıt görüş olup stres yapacağıma ... neyse )
Nereden nereden nereye neredeeen nereye geldi Türkiye kafayı yememek için dark souls başladım artık boss kesmek için 3 km yürüyorumMantıklı bakış açısı bende deneyeceğim sağolÜlkenin geldiği hale bak ahshsh saka gibi
Çok iyi yerlere geldikk kıskanıyorlarNereden nereden nereye neredeeen nereye geldi Türkiye kafayı yememek için dark souls başladım artık boss kesmek için 3 km yürüyorum