Bir Sorayım Nasılsınız Yav?

Merak ettım Nasılsınız? Hayat ilerleyişi,Yorgunluk,Ülkenin durumu ah ah..
Yaşamaya çalışıyoruz şükür. Hayat zor ve bazen insan kendi hayatını daha da zorlaştırıyor. Şu an tam olarak "kendim zorlaştırıyorum" kısmındayım. Atlatabilirsem iyi olacağım. Sen nasılsın hocam?

Yaşamaya çalışıyoruz şükür. Hayat zor ve bazen insan kendi hayatını daha da zorlaştırıyor. Şu an tam olarak "kendim zorlaştırıyorum" kısmındayım. Atlatabilirsem iyi olacağım. Sen nasılsın hocam?
Çok şükür hocam 16 yaşında berberlik öğrenmeye çalışan hayattan solan bir değişik insana döndüm😁 Genede mutluyum çalışma saatlerim dışında 🥲

Çok şükür hocam 16 yaşında berberlik öğrenmeye çalışan hayattan solan bir değişik insana döndüm😁 Genede mutluyum çalışma saatlerim dışında 🥲
Ah şu çalışma saatleri. 9 yaşlarımda bende berber olan akrabamın yanındaydım. İlk zamanlar güzel bahşiş geliyordu :D

Merak ettım Nasılsınız? Hayat ilerleyişi,Yorgunluk,Ülkenin durumu ah ah..
Mutlu olmaya çalışıyoruz işte
Ülkenin ne durumu varmiş ki ( artık bu yönden bakmaya başladım karşıt görüş olup stres yapacağıma ... neyse )

Mutlu olmaya çalışıyoruz işte
Ülkenin ne durumu varmiş ki ( artık bu yönden bakmaya başladım karşıt görüş olup stres yapacağıma ... neyse )
Mantıklı bakış açısı bende deneyeceğim sağol😁 Ülkenin geldiği hale bak ahshsh saka gibi

Mantıklı bakış açısı bende deneyeceğim sağol😁 Ülkenin geldiği hale bak ahshsh saka gibi
Nereden nereden nereye neredeeen nereye geldi Türkiye kafayı yememek için dark souls başladım artık boss kesmek için 3 km yürüyorum

acım var söyleyim doktor acımı lolde gümüşe düştüm

Fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak yorgunum aşırı stresten , aşırı düşünmekten , olaylar yüzünden..

Aklın yerinde elin ayağın tutuyor ağır bir hastalığın yoksa dünyanın en zenginisindir şükür bizde zenginiz

Geri