Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Oyunlar geldi ama TR'de yok sadece Gears 5 varO olay iptal mi oldu??
Oyunlar geldi ama TR'de yok sadece Gears 5 varO olay iptal mi oldu??
TR'de niye yok ya. Çok saçmaOyunlar geldi ama TR'de yok sadece Gears 5 var
Twitter'da pazar.duyuru diye bir şey paylaştılar en son yaptıklarında bunu gow gelmişTR'de niye yok ya. Çok saçma
Ruh ikizimi buldum sanırım. Evlilik teklifi hala aktif durumda
Profile yavşamaktan başka bişe yapmıyon haRuh ikizimi buldum sanırım. Evlilik teklifi hala aktif durumda
Çocuk Sen git çubuklarınla oyna. Böyle şeyler seni aşarProfile yavşamaktan başka bişe yapmıyon ha
178 boyu sadece binalar aşarÇocuk Sen git çubuklarınla oyna. Böyle şeyler seni aşar
Cok ayıb reisSana ne.
aşkım valla bakireyim bi üst rafda monitör vardı bilgisayarcı monitörü alayım derken rafdan düşürdü hdm kablosundan yanlışlıkla görüntü verdim yoksa vallahi bakireydimYooo olamaz Lenovo benim sevgilim. ThinkVision bana nasıl ihanet edersin haaa? Seni dükkandan kendim özenle seçtim. Bakire etiketin daha yerindeydi
HDMİ ucunu sana usulca taktım, seni incitmek istemedim ama bu olmalıydı aşkımmmmm
çok kötüyüm böylede devam eder kesinöyle sorayım dedim nasılsınız hayat nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz sıkıcımı
klasik rafdan düşme konuları açıp beni aldatamazsın, sana hangi pc kasasının kablosu girdi. Şerefimiz var lan bizim. Çiftnamlu av tüfeğimi alıp gidip onun ramlerini çıkarıp, pci-ex yuvasına sokucam önce, sonra ekran kartına 2 el ateş edicem HDMİ bağlantısı yapamasın bidaha, Hadım kalsın ölene kadar.aşkım valla bakireyim bi üst rafda monitör vardı bilgisayarcı monitörü alayım derken rafdan düşürdü hdm kablosundan yanlışlıkla görüntü verdim yoksa vallahi bakireydim