Ricardo Andrade Quaresma 80+ Bronze Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1,525 Dün, 23:37 #27 vyuıgfvfgıy yazmış: förıujgıeuwrhryb kusura bakma benim essekkigim tel suya dusmustu o yuzdeb haberim yoktu Devamı için tıklayın... Sorun yok atarım takip
vyuıgfvfgıy yazmış: förıujgıeuwrhryb kusura bakma benim essekkigim tel suya dusmustu o yuzdeb haberim yoktu Devamı için tıklayın... Sorun yok atarım takip
DonanımFikir Moderatör Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23,870 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 36,786 İsim Selimhan İlgilendiği Kategoriler SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı Steam #Samsunlu Bugün, 01:18 #28 D3atlY yazmış: hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar Devamı için tıklayın... İdare eder . Mutlu olmak istiyorum bir engel çıkıyor karşıma illaki.
D3atlY yazmış: hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar Devamı için tıklayın... İdare eder . Mutlu olmak istiyorum bir engel çıkıyor karşıma illaki.