SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,067
hocam 15 ayını boşa harcayan birisini özleme benceyatıyom kalkıyom yemek yiyom geziyom oturuyom müzik dinliyom eski sevgilimi özlüyom öyleli![]()
hocam 15 ayını boşa harcayan birisini özleme benceyatıyom kalkıyom yemek yiyom geziyom oturuyom müzik dinliyom eski sevgilimi özlüyom öyleli![]()
öyle olmuyor ama keşke olsa sesini kokusunu her şeyini özlüyorsun başka biriyle ne tanışmak istiyorsun ne bişey yapmak istiyorsunhocam 15 ayını boşa harcayan birisini özleme bence
öyle olmuyor ama keşke olsa sesini kokusunu her şeyini özlüyorsun başka biriyle ne tanışmak istiyorsun ne bişey yapmak istiyorsun
unutmaya çalışırsın bir unutmamak için direnir yani bir kere aşık olma hakkınız var oldu oldu olmadı nefes almak zehir gelir
yani biri için şehir değiştirirsin taşınırsın parası olmaz para atarsın paran yoktur borç alıp arkadaşından yanına gidersin ilgi gösterirsin değer verirsin baban kaza geçirir ameliyat olur bırakıp yanına gidersin neyse........... biri benim için yapsa bunları neler yapmazdım
boşu boşuna kendimi harap ediyormuş gibi hissediyorum.. dersler çok birikti ama toparlayamıyorum çünkü önce kendimi toparlamam lazım belirsizlik içindeyim böyle çok garip bişey..hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
aynı durumdayım hocam yaboşu boşuna kendimi harap ediyormuş gibi hissediyorum.. dersler çok birikti ama toparlayamıyorum çünkü önce kendimi toparlamam lazım belirsizlik içindeyim böyle çok garip bişey..
düşünmeden edemiyosun ve ne yaparsan hata gibi mi geliyor?aynı durumdayım hocam ya
düşünmeden edemiyorum evet ne yaparsam yapayım mutlu hissedemiyorum ve hiçbirşeyden zevk alamiyorumdüşünmeden edemiyosun ve ne yaparsan hata gibi mi geliyor?
bu his belirsizlik işte hocam..düşünmeden edemiyorum evet ne yaparsam yapayım mutlu hissedemiyorum ve hiçbirşeyden zevk alamiyorum
Okula git eve gel pc oyna yathayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
... bencede bu arada insta yunus_qlw arkadas olmak isyersin belkiBeni asıl üzen şey dost dediğim kişilerin bırakıp gitmesi, önümüze bakacaz
İnstaya girebilsek takip atarim hocam xd... bencede bu arada insta yunus_qlw arkadas olmak isyersin belki
Şuan çökük durumdaİnstaya girebilsek takip atarim hocam xd
förıujgıeuwrhryb kusura bakma benim essekkigim tel suya dusmustu o yuzdeb haberim yoktuİnstaya girebilsek takip atarim hocam xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan çökük durumda