Çözüldü✓ 8k bütçe QHD Monitör önerisi

Quick.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Bütçe
8000
Çıkabileceğim Max bütçe 8k lütfen 200 ekle 300 ekle şunu al gibi önerilerde bulunmayın en fazla 8k bütçem var QHD olması ve renklerinin güzel olması önceliklerim genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden hz çokta önemli değil 144 hz civari olması yeterlidir benim için

Kullanan arkadaşlarım arasında Viewsonic markası çokça övülmüştü o yüzden o fiyat bandında şu monitörü önerebilirim: https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,197368225.html

Forumlarda çokça gördüğüm başka bir monitör de şu: https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,715643259.html

Fiyat bandınızda bunlara bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz ?

Teşekkür ederim hocam ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz ?
Ben şahsen Viewsonic'i tercih ederdim. Viewsonic hem çok uzun süredir bu işi yapan bir firma, buna ek olarak renklerinin çokça övüldüğünü duyduğum monitörler yapıyorlar. Kullanan varsa burada başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok daha güzel olur.

Ben şahsen Viewsonic'i tercih ederdim. Viewsonic hem çok uzun süredir bu işi yapan bir firma, buna ek olarak renklerinin çokça övüldüğünü duyduğum monitörler yapıyorlar. Kullanan varsa burada başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok daha güzel olur.
Teşekkürler hocam

Bunu almayı planlıyorum artık

bu butcede g274qpf-e2 en iyi monitor baskasina bakma
@knizel hocam siz bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz

samsung ekran konusunda dünyada 1 numaradır , tabi monitörlerıne yansımış mıdır bılemem(odysess g4 kullanıcısıyım)

samsung ekran konusunda dünyada 1 numaradır , tabi monitörlerıne yansımış mıdır bılemem(odysess g4 kullanıcısıyım)
monitör konusunda bazı modelleri gerçekten iyi g4-g7 gibi bazılarında sorun dolu o yüzden bence en iyisi denemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,309
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri