Neler Yeni

Çözüldü✓ 8k bütçe QHD Monitör önerisi

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Bütçe
8000
Çıkabileceğim Max bütçe 8k lütfen 200 ekle 300 ekle şunu al gibi önerilerde bulunmayın en fazla 8k bütçem var QHD olması ve renklerinin güzel olması önceliklerim genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden hz çokta önemli değil 144 hz civari olması yeterlidir benim için

knizel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gerçek Deniz Cinel

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanan arkadaşlarım arasında Viewsonic markası çokça övülmüştü o yüzden o fiyat bandında şu monitörü önerebilirim: https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,197368225.html

Forumlarda çokça gördüğüm başka bir monitör de şu: https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,715643259.html

Fiyat bandınızda bunlara bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz ?

knizel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gerçek Deniz Cinel
Teşekkür ederim hocam ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz ?
Ben şahsen Viewsonic'i tercih ederdim. Viewsonic hem çok uzun süredir bu işi yapan bir firma, buna ek olarak renklerinin çokça övüldüğünü duyduğum monitörler yapıyorlar. Kullanan varsa burada başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok daha güzel olur.

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Ben şahsen Viewsonic'i tercih ederdim. Viewsonic hem çok uzun süredir bu işi yapan bir firma, buna ek olarak renklerinin çokça övüldüğünü duyduğum monitörler yapıyorlar. Kullanan varsa burada başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok daha güzel olur.
Teşekkürler hocam

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Bunu almayı planlıyorum artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
bu butcede g274qpf-e2 en iyi monitor baskasina bakma
@knizel hocam siz bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz

KEREM23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
KEREM ÇELİKEL
Instagram
krm.celikel
samsung ekran konusunda dünyada 1 numaradır , tabi monitörlerıne yansımış mıdır bılemem(odysess g4 kullanıcısıyım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
samsung ekran konusunda dünyada 1 numaradır , tabi monitörlerıne yansımış mıdır bılemem(odysess g4 kullanıcısıyım)
monitör konusunda bazı modelleri gerçekten iyi g4-g7 gibi bazılarında sorun dolu o yüzden bence en iyisi denemez.

Top Bottom