🔥İndirim Amazon - 3'lü AsiaHorse COSMIQ 120mm ARGB PC Fanı - Siyah 1059TL - Beyaz 1075TL

mert1337

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
50
Amazon Fırsat Teklifleri - %10 İndirim

Siyah Renk

Beyaz Renk

DİKKAT:
Prime'ınız yoksa kargo ücreti ile 1250 TL civarına denk geliyor.. Karar size kalmış. Prime'ı olan değerlendirebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ARGB Fan Hub isteyenler için:

Asiahorse 9 PWM & 9 ARGB 5V3 Pin ARGB Fan Hub - %20 İndirim

581 TL Prime'sız
476TL Prime'lı

Son düzenleme:
1000006165.jpg

Hocam başlığınız hatalı toplam çıkan fiyat bu sepete ekleyip son ödeme adımında görebilirsiniz

Alıntıyı görüntüle
Fırsat kuponunu kullanın, sepetde promosyonu kullanıp fiyat düşülüyor.
Bak ben sana hepsi dahil görüntüsünü attım zahmet edip bakabilirsin veya zahmet edip sepetine ekleyip son ödeme adımında fiyatı görebilirsin. Ben siyah olanı ekledim başlığındaki ve konudaki fiyatlar yanlış

1000006167.jpg

Bak bu da beyazı

1000006169.jpg

Bu da argb fan hub fiyatı

Kontrolcü çok iyiymiş, şu an lazım değil ama illa ki lazım olur diye sipariş ettim %20 indirim de var diye.

Siyah Renk

Beyaz Renk

DİKKAT:
Prime'ınız yoksa kargo ücreti ile 1250 TL civarına denk geliyor.. Karar size kalmış. Prime'ı olan değerlendirebilir.

581 TL Prime'sız
476TL Prime'lı

Klasik soruyu sorayım.Bu argb fan hub ile rgb fanları ve argb fanları aynı renkte senkron şekilde çalıştırabilir miyiz?Tek renk bile olsa yeridir

Tam ihtiyacım olan ürünler çok iyi denk geldi ama fanların sessiz olması da benim için önemli.
Ses seviyesi çok rahatsız eder mi pwm sonuçta?

Tam ihtiyacım olan ürünler çok iyi denk geldi ama fanların sessiz olması da benim için önemli.
Ben alip denemedim ama bir arkadas konu acmisti bu urune rulmandan cizirti sesi var diye dusuk rpmde bile alip denemek lazim ben almam ama😁 bunu alicagina 1k ya iki tane noctua yada be quiet cek daha iyi

Sizce alınır mı yoksa tr içi thermalgrizy tl-c12cw-s 3 lü kit mi alayım?

Siyah Renk

Beyaz Renk

DİKKAT:

581 TL Prime'sız
476TL Prime'lı

Ben alip denemedim ama bir arkadas konu acmisti bu urune rulmandan cizirti sesi var diye dusuk rpmde bile alip denemek lazim ben almam ama😁 bunu alicagina 1k ya iki tane noctua yada be quiet cek daha iyi
Klasik soruyu sorayım.Bu argb fan hub ile rgb fanları ve argb fanları aynı renkte senkron şekilde çalıştırabilir miyiz?Tek renk bile olsa yeridir
Bak ben sana hepsi dahil görüntüsünü attım zahmet edip bakabilirsin veya zahmet edip sepetine ekleyip son ödeme adımında fiyatı görebilirsin. Ben siyah olanı ekledim başlığındaki ve konudaki fiyatlar yanlış

Alıntıyı görüntüle
Bak bu da beyazı

Alıntıyı görüntüle
Bu da argb fan hub fiyatı

Sizce alınır mı yoksa tr içi thermalgrizy tl-c12cw-s 3 lü kit mi alayım?

O modeli yokki trde

Ayrıca 30 € sınırı var neden kimse bahsetmemis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut