Çözüldü✓ 35k bütçe full amd her oyunu oynatan bilgisayar lazım

QueXy

80+
Reaksiyon skoru
14
selamlar ben gaming gecesinden sistem almayı düşünüyorum güzel bir sistem gelirse gelmez ise sitelerden bulabileceğim bütçeme uygun her oyunu rahat açan bir sistem arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)

selamlar ben gaming gecesinden sistem almayı düşünüyorum güzel bir sistem gelirse gelmez ise sitelerden bulabileceğim bütçeme uygun her oyunu rahat açan bir sistem arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
3fa2fb5d-208e-4953-b3ac-ac1470d67f0b-1_all_6588.jpg

Bütçe varsa kesinlikle bunu al

Dostum her oyunu hangi çözünürlükte rahat açan? Ayrıca monitör dahil mi?

Pahalı hocam ram hem tek kanal 5200 mhz ve de anakart çok giriş seviye ona rağmen pahalı o paraya full kalite 4070 super satıldı
yine de bu fıyata böylesi suanlık bulunmuyor arkadas full amd dıyınce 4070 supere bakmadım açıkçası sirenjide var aynı fiyata haklısınız, ayrıca ram tek kanal olunca ne oluyor? bılmedıgımden soruyorum yanlıs anlamayın lütfen

yine de bu fıyata böylesi suanlık bulunmuyor arkadas full amd dıyınce 4070 supere bakmadım açıkçası sirenjide var aynı fiyata haklısınız, ayrıca ram tek kanal olunca ne oluyor? bılmedıgımden soruyorum yanlıs anlamayın lütfen
Çift kanal her zaman daha fazla fps verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri