codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,459
Varhocam benim nvdiada kullanacagım yazılımlar sunlar bunlarnı amdde karşılıgı varmı nvdia reflex dlss bu kadar
Varhocam benim nvdiada kullanacagım yazılımlar sunlar bunlarnı amdde karşılıgı varmı nvdia reflex dlss bu kadar
Bem aldım valla geçen haftaAmdnin teknolojileri ile nvdia teknolojileri arasında cok fark varmı rtx 2060 supermi yoksa rx 6600 mı sadece kas gücü değil yazılımlarda dahil
ne biliyim youtuberlar habire övüyo sponsor oldukları için mi acaba birde afmf 2 diye bir şey çıkmış çok hoşuma gitti 6600de varmıdlss rakibi fsr var ama ben ikisini de aktif olarak kullanmam şahsen . nvidia reflex in ise bir espirisini görmedim.
2060 süpere kıyasla Yeni nesil kart olduğu için daha iyileri bile vardır büyük ihtimalledlss rakibi fsr var ama ben ikisini de aktif olarak kullanmam şahsen . nvidia reflex in ise bir espirisini görmedim.
2060 super dlssi 2.0 mıydı2060 süpere kıyasla Yeni nesil kart olduğu için daha iyileri bile vardır büyük ihtimalle
Hocam kısacası bildiğim kadarıyla 2060 süper ile RX 6600 arasında kalmıştınız 2060 süper nereden baksan 5-6 senelik bir Kart yani dlss 2.0 gibi ya da ray tracing gibi özellikleri tam anlamıyla kullanacağını zannetmiyorum hemde teknolojileri bir yana bırakırsak kas gücü olarak RX 6600 çok daha öndene biliyim youtuberlar habire övüyo sponsor oldukları için mi acaba birde afmf 2 diye bir şey çıkmış çok hoşuma gitti 6600de varmı
hala içimde bir ukte var o ukte bi türlü gitmiyor memnun olamıyorum bir türlüHocam kısacası bildiğim kadarıyla 2060 süper ile RX 6600 arasında kalmıştınız 2060 süper nereden baksan 5-6 senelik bir Kart yani dlss 2.0 gibi ya da ray tracing gibi özellikleri tam anlamıyla kullanacağını zannetmiyorum hemde teknolojileri bir yana bırakırsak kas gücü olarak RX 6600 çok daha önde
Hocam marka takıntınız mı var? Ondan kaynaklı olabilir yoksa amdnin şuanlik kartlarında driver v.b sorun yok kronik sorunda bildiğim kadarıyla yok herkes övüyor bilemedim size kalmış ama 2060 süper daha iyi bir seçenek olmayacağı kesin. 2060 süper şuan RTX serisinin en kötü kartlarından biri yani öyle 4000 serisi kartlar gibi hayatta aynı teknolojileri kullanma imkanı sunmaz isminin Nvidia ya da RTX bir kart olmasına aldanmayın derimhala içimde bir ukte var o ukte bi türlü gitmiyor memnun olamıyorum bir türlü
eved biraz olabilirHocam marka takıntınız mı var? Ondan kaynaklı olabilir yoksa amdnin şuanlik kartlarında driver v.b sorun yok kronik sorunda bildiğim kadarıyla yok herkes övüyor bilemedim size kalmış ama 2060 süper daha iyi bir seçenek olmayacağı kesin
Hocam bu sorunu çoğu kişi yaşıyor akıllara kazınmış olması lazım ki RTX deyince herkes mükemmel bir kart diye düşünüyor AMD deyince böyle driver sorunlu falan zannediyor size ciddi diyorum sırf RTX diye 2060ı RX 7900XTXe tercih edebilecek insanlar tanıyorumeved biraz olabilirbir takıma ben tiktoğa after effectsden edit yapıyorum eski bilgisayarımda 15 saniyelik videoyu 3.5 saatde render alıyordu hızlıda render alabilir mi rx 6600 cuda çekirdeği falan duymustum
bu cuda çekirdekleri hakkında ne diyorsunuzHocam bu sorunu çoğu kişi yaşıyor akıllara kazınmış olması lazım ki RTX deyince herkes mükemmel bir kart diye düşünüyor AMD deyince böyle driver sorunlu falan zannediyor size ciddi diyorum sırf RTX diye 2060ı RX 7900XTXe tercih edebilecek insanlar tanıyorum
Herhalde 2060 süperin cuda çekirdeği daha fazla kartı genellikle ne amaçlı kullanacaksınız?bu cuda çekirdekleri hakkında ne diyorsunuz