Murat demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
- Bütçe
- 10000
günlük dizi izleme ve küçük işler için laptop arıyorum hafif ve şık olması benim için daha önemli ve min. 15inç ekranı olursa güzel olur.
Knk 2.3k daha ekleyip Bunu al pes bile oynarsıngünlük dizi izleme ve küçük işler için laptop arıyorum hafif ve şık olması benim için daha önemli ve min. 15inç ekranı olursa güzel olur.
10k bandında en iyisi. Al geçgünlük dizi izleme ve küçük işler için laptop arıyorum hafif ve şık olması benim için daha önemli ve min. 15inç ekranı olursa güzel olur.
Hocam oyun oynayacaksınız diye dememiştim zaten yauvvOyun oynamak istemiyorum ki bir de 10kdan 1yl yukarı çıkamam
Hocam ryzen 3 7320u işlemcili asus vivobooklar nasıl bu hpler bana pek şık ve taşınabilir gelmiyo max yapacağım dizi izleme ve nadiren şehir dışına falan çıktığımda DAW programlarını çalıştırsın10k bandında en iyisi. Al geç
Ama bütçemin üstünde maalesefHocam oyun oynayacaksınız diye dememiştim zaten yauvv
Hocam buna ram veya ssd eklebiliyor muyuz?10k bandında en iyisi. Al geç
Bildiğim kadarıyla tek ram girişi var. Üstündeki rami söküp 16 takabilirsin.Hocam buna ram veya ssd eklebiliyor muyuz?