MAX 20K LAPTOP ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
20000
Merhabalar babam için laptop bakıyorum işlemcisi ve ekranı büyük olsun istiyorum oyun falan oynamıyor sadece dizi film ve chrome falan kullanıyor tavsiyesi olan var mıdır?

Merhabalar babam için laptop bakıyorum işlemcisi ve ekranı büyük olsun istiyorum oyun falan oynamıyor sadece dizi film ve chrome falan kullanıyor tavsiyesi olan var mıdır?
12800TL güzel fiyat ekranı büyük ve kaliteli işlemci günlük işler için fazlasıyla hızlı.

Ne yapıyorsunuz siz aw :D 10k ya süper bir televizyon gelir bak hele googleye yaz televizyon diye 10k ya neler neler var 10k ya da laptop alın gitsin yine şuan nasıl ettiysem trendyol hepsiburada n11 gibi sitelere giremiyorum link atacaktım da olmuyor anlamadım niye böyle oldu. Youtubeya giriyorum videolara tıklıyorum sorun yok da alışveriş sitelerine girmiyor, dediğim gibi kral 10k ya TV 10K ya da laptop alın maksat googleye falan girsin haber okusun TV yi de evde illa boş bir alan vardır monte edin oraya bitti gitti yerinizde olsam hatta 10k ya TV yi alır geri kalan 10k ya da giderim kasaba derim usta bana 1 kilo tavuk ama soslayıp ver mangal yapacam de en fazla 500-600 tutar soslu tavuğunu al gel eve şişe tak poşetle koy tepsiye e mi gidin kral piknik parkına yak mangalı ver ateşe yelle babam yelle. Daha 9500 de kaldı onlada esc git. babanda googleye tilifondan girsin.

Son düzenleme:
Geri