inkodes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 666
asusun ki gercek 10 bit mi sence8 bit + frc var 10 bit yok düz
asusun ki gercek 10 bit mi sence8 bit + frc var 10 bit yok düz
Gerçek 10 bit asusun yetkililerinin bile yabancı forumlarda açıklaması var sen aoc al geç hiç uğraştırma benide sal sensin kardeşimasusun ki gercek 10 bit mi sence
asusun ki gercek 10 bit mi sence
8 bit + frc var 10 bit yok düz
dostum aoc daha iyi işte ben yanlış linki atmışım işte Allahtan arkadaş fark ettide bende gördümGerçek 10 bit asusun yetkililerinin bile yabancı forumlarda açıklaması var sen aoc al geç hiç uğraştırma benide sal sensin kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaynak at o zaman birader Allah AllahGerçek 10 bit asusun yetkililerinin bile yabancı forumlarda açıklaması var sen aoc al geç hiç uğraştırma benide sal sensin kardeşim
arkadaşla uğraşılmaz boşverkaynak at o zaman birader Allah Allah
kaynak at o zaman birader Allah Allah
arkadaşla uğraşılmaz boşver
bende gainward almıştım ekran kartını ucuza girdi diye sıcaklık değeri yüksek altında 83 geçmiyor benim kasabın soğutması falan güzel odada klima falan da yok kasanın soğutması güzelse hiç sorun yaratmaz ki bilgisayar parçaları 50-60 derece çalışmak için yapılmıyor zaten yüksek derecelerde çalışması için yapılıyor hepsi çok abartıyor insanlarAlıntıyı görüntüle
2k ultra ayarlarda birde odamın sıcaklığıda yüksek
dostum aoc daha iyi işte ben yanlış linki atmışım işte Allahtan arkadaş fark ettide bende gördüm
yazım yanlışları için kusura bakmayınbende gainward almıştım ekran kartını ucuza girdi diye sıcaklık değeri yüksek altında 83 geçmiyor benim kasabın soğutması falan güzel odada klima falan da yok kasanın soğutması güzelse hiç sorun yaratmaz ki bilgisayar parçaları 50-60 derece çalışmak için yapılmıyor zaten yüksek derecelerde çalışması için yapılıyor hepsi çok abartıyor insanlar
sonrayaa hayıııır yaaaa ben kötü monitör almadım annnee bunlar ne diyo üüüüüüüüüüü
Ad soyad koymuşsun sayın muhammed fehim yazıcı , enes sarıdoğan bidaha hiçbir siteye tam ad girmezsiniz yapacaklarımdan sonratamam
tamam
Size bu korku yeter, allahınızdan buluyaa hayıııır yaaaa ben kötü monitör almadım annnee bunlar ne diyo üüüüüüüüüüü
Alıntıyı görüntüle
2k ultra ayarlarda birde odamın sıcaklığıda yüksek
dostum aoc daha iyi işte ben yanlış linki atmışım işte Allahtan arkadaş fark ettide bende gördüm
hocam bu pahalı bir tık![]()
BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC Q274X ALIN.hocam bu pahalı bir tık
ben de bunu düşünüyorum asustansa bu daha çok kafama yattı 250 cd sınır birazcık diye biliyorumAOC Q274X ALIN.