tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,049
Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3
Bunlar çok da iyi değil hocam bana yaramadı pek head shoulders geçince gençleştim resmen bu kadarmı farkederClear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3
cok yakmazmı gozlerıClear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3
Mentol benim kafamın derisinin içinden geçti kral ama beğenenlerde varcok yakmazmı gozlerı
zamanında boyle bısey denedık gozlerım yanıyordu banyodan cıkarkenMentol benim kafamın derisinin içinden geçti kral ama beğenenlerde var
Yorumlar çok kötü bende amazondan almıştım yüksek ihtimal çakma geliyor kullanamadim duruyorClear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3
adsafasfasfasw sebep ?zamanında boyle bısey denedık gozlerım yanıyordu banyodan cıkarken
Boykot malı olmasa kesinlikle alınır çok severek kullanıyordum artık Boykot ediyorumClear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Cool Sport Menthol 600 ml x3
su tutunca akıyorya gozlerıme gelıyordu kıp kırmızı gozlerle gezıyordumadsafasfasfasw sebep ?
Kapat gözlerinisu tutunca akıyorya gozlerıme gelıyordu kıp kırmızı gozlerle gezıyordum
mantıklıydı ama deneyelı cok oldu ozaman cocukdum sımdı 17 yimKapat gözlerini![]()
satıcı hepburada sahte olması imkansızYorumlar çok kötü bende amazondan almıştım yüksek ihtimal çakma geliyor kullanamadim duruyor
her şampuan herkeste aynı etkiyi yaratmıyor maalesef çok da iyi değil kısmı herkes için geçerli olmuyor o yüzden hocamBunlar çok da iyi değil hocam bana yaramadı pek head shoulders geçince gençleştim resmen bu kadarmı farkeder
gözleri kapat hocam hiç sorun yaşamıyorum 7-8 senedir falan kullanıyorum eskiden daha mentollüydücok yakmazmı gozlerı