🔥İndirim 🚨125 CC MOTOR 49.900 TL🚨

motora bakarken grenajı kırıldı.

Ayrıca skyjet yazısının altına italyan bayrağını koyunca italyan olmuyor değil mi muharrem :kekw:

Ah ulan çinliler. Bim reklamında, arka fonda italyan ezgileri taşıyan fon müziği, skyjet yazısının altında italyan bayrağı.

Mammamia çançinçon.

1724265170321.png

Son düzenleme:
5k km gider mi 🤣

motora bakarken grenajı kırıldı.

Ayrıca skyjet yazısının altına italyan bayrağını koyunca italyan olmuyor değil mi muharrem :kekw:

Ah ulan çinliler. Arka fonda italyan ezgileri skyjet yazısının altında italyan bayrağı.

Mammamia çançinçon.
bu yerıne arora 50 modellerı tercıh edılırmı

Sizce bu alınır mı volta markasınınmış, herhangi bir sorunda galiba bayiye giderek yaptırılabiliyormuş
1724265753692.png

b ehliyetle alınabilecek tamirinde vs sorun cıkarmayacak hangisi tavsiye beyler ?
bellino cok düz revolt ise gösterişli ama ilk kez motor kullanacak biri icin hangisi alınmalı işe gidiş geliş icin...

Ben de RKS SRK125R bakıyordum fakat B ehliyetle kullanabilir miyim bilmiyorum. Araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Bilen bir arkadaş yeşillendirebilir mi?

Arkadaşlar japon dışında motor önermiyorum. Japonun ölüsü çinin dirisinden iyidir lafına katılıyorum. Param yok ama sıfır almak istiyorum diyenlere hint önerebilirim belki pulsar bajaj iyidir yine.

Honda - Suzuki - Yamaha tavsiyedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de RKS SRK125R bakıyordum fakat B ehliyetle kullanabilir miyim bilmiyorum. Araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Bilen bir arkadaş yeşillendirebilir mi?
125lik motorları B ehliyet süremez. Yeni gelen yasa milletin aklını karıştırdı. B ehliyetliysen de kursa gidip ehliyet alman gerekiyor. Sadece avantajı ehliyete işlettirmeden kullanabilmek oluyor sanırım. B ehliyette ekstra kursa gidilmemişse en yüksek 49cc motor kullanır. Onları modifiyeyle 100-110 yapanlar var gizli tabi.

Vespa görünümlü oyuncak scooter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,501
Üyeler
189,852
Son üye
ZoneMasteR
Geri