ETS 2 Modlar Kasıyor

Bir_OsmanlıEvladı

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
187
Önceden en yüksek ayarlarda 0 kasma ile oynuyordum ve en az 5'i ağır olmak üzere 15 mod kullanıyodum. Bilgisayarımı virüs sebebiyle sıfırladım win10'a güncelldim. Tekrar Ets2 kurdum oynamaya başladım ama şimdi hiç mod kurulu olmamasına rağmen ve orta ayarlarda oynamama rağmen oyunda ara ara 2-3 dakika takılmalar oluyor görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Lütfen bilen arkadaşlar el atsın!!!(önceden bilgisayrımda 10'a yakın oyun olmasına rağmen şimdi ets2 ve risa launcher var)

Konu başlığını daha açıklayıcı yazın lütfen.

Önceden en yüksek ayarlarda 0 kasma ile oynuyordum ve en az 5'i ağır olmak üzere 15 mod kullanıyodum. Bilgisayarımı virüs sebebiyle sıfırladım win10'a güncelldim. Tekrar Ets2 kurdum oynamaya başladım ama şimdi hiç mod kurulu olmamasına rağmen ve orta ayarlarda oynamama rağmen oyunda ara ara 2-3 dakika takılmalar oluyor görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Lütfen bilen arkadaşlar el atsın!!!(önceden bilgisayrımda 10'a yakın olmasına rağmen şimdi ets2 ve risa launcher var)
Oyun orjinal değil mi

Driverları kurmamışsındır. Parçaların sitesine giderek en güncel driverları kur.

Önceden en yüksek ayarlarda 0 kasma ile oynuyordum ve en az 5'i ağır olmak üzere 15 mod kullanıyodum. Bilgisayarımı virüs sebebiyle sıfırladım win10'a güncelldim. Tekrar Ets2 kurdum oynamaya başladım ama şimdi hiç mod kurulu olmamasına rağmen ve orta ayarlarda oynamama rağmen oyunda ara ara 2-3 dakika takılmalar oluyor görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Lütfen bilen arkadaşlar el atsın!!!(önceden bilgisayrımda 10'a yakın oyun olmasına rağmen şimdi ets2 ve risa launcher var)
sistem özeliikleriniz nedir bazen yetersiz olan sisteme win 10 yükleyince kasmalar oluyor driverlerı kendi elinizle güncelleyin

Bendede vardı Steamden aldım iade ettim
Direksiyon seti olunca güzel oynanıyor
Bazen modlarda çalışmıyor birde

sistem özeliikleriniz nedir bazen yetersiz olan sisteme win 10 yükleyince kasmalar oluyor driverlerı kendi elinizle güncelleyin
i5 3317u
4gb 1666mhz ram
radeon hd8730m
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl lkendi elimle güncelleyicem zaten dün ekran kartımı güncelledim ve sistem de biraz eski

i5 3317u
4gb 1666mhz ram
radeon hd8730m
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl lkendi elimle güncelleyicem zaten dün ekran kartımı güncelledim ve sistem de biraz eski
dostum 4 gb win 10 için yetersiz tekrar win 7 ye geçerseniz büyük ihtimalle sorununuz çözülücek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,011
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri