Yardım Üniversite için laptop önerisi lazım

Reaksiyon skoru
0
Hayırlı forumlar beyler üniversiteye geçtim matematik muhendisliği okuyacagım ileride yazılım derslerimiz var hem üniversitedeki işlerimi halledebileceğim hem de oyun oynayabileceğim 25k-35k bandında laptop arıyorum tavsiyeniz var mıdır bilgisayar işlerinden anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Aslında 32,300 TL laptop. Özelleştir yerine gel, oradan Win 11 Home'u da ekle, 35,200 bin liraya geliyor.
Yani sanki 2 bin küsür Win 11 Home'a, 35bin lira bütçenin üstüne, sadece 200 lira daha fazla vermiş gibi oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu alırdım
n11'den Asus Tuf Gaming A15 FA507NVR-LP005 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
hocam https// den sonra ''m.n11'' diyor ya? Oradaki ''m'' yüzünden site yüklenmiyor, düzenlerseniz arkadaşımız da görür.

Aslında 32,300 TL laptop. Özelleştir yerine gel, oradan Win 11 Home'u da ekle, 35,200 bin liraya geliyor.
Yani sanki 2 bin küsür Win 11 Home'a, 35bin lira bütçenin üstüne, sadece 200 lira daha fazla vermiş gibi oluyorsun.

hocam https// den sonra ''m.n11'' diyor ya? Oradaki ''m'' yüzünden site yüklenmiyor, düzenlerseniz arkadaşımız da görür.
Monster almayin

kötü müdür hocam neden öyle dediniz?
O fiyata alabileceğiniz en en kötü berbat ötesi hiçbir şeyi rakipleri gibi yapamayan ve kendi grafik kartı bile olmayan bir işlemci. Bataryası max 1 saat dayanır. O cihazı alacağınıza monster alın çok daha iyi bir tercih olacaktır o kadar söyleyeyim.

Hayırlı forumlar beyler üniversiteye geçtim matematik muhendisliği okuyacagım ileride yazılım derslerimiz var hem üniversitedeki işlerimi halledebileceğim hem de oyun oynayabileceğim 25k-35k bandında laptop arıyorum tavsiyeniz var mıdır bilgisayar işlerinden anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Düzgüne bunu alın ramini arttırsanız 40 bin TL ye kadarki tüm lapotopları tokatlar. İşlemcisi de mühendislik için mükemmel bir işlemci. Bundan başka şey almak para israfı olur.

n11'den Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bunu al 8gb ram daha ekle tamamdır. İşini fazlasıyla görür.

Monster önerenleri görünce konuyu görmemezlikten gelemedim tam olarak bütçen nedir ona göre önerelim. 25 ile 35 arasında çok fark var en fazla ne kadar olabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,153
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri