beatsquar
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Bütçe
- 40000
Merhaba arkadaşlar , üniversiteye başlayacağım için evde ne kadar güzel bir sistemim olsa bile üniversitenin konumu dolayısıyla farklı yerlerde bulunmam gerekiyor bu yüzden laptop almayı düşünüyorum , ne kadar bilgisayarlarımı kendim toparlasam da laptoplardan çok fazla anlamıyorum bu yüzden buraya danışmak istedim , biraz klasik olacak ama alışveriş sitelerinde istediğim özellikleri girince karşıma en ucuz
MSI Cyborg 15 A13VF-896XTR modeli çıkıyor fakat inceleme videolarından izlediğim kadarıyla ekran kartı wattı çok düşükmüş normalde 105 veya daha fazla olan modeller varken bu modelde ekran kartı 45 watt diyorlar ve almayın diyorlar durum böyle olunca kafam karıştı sizce işlemcisi güzel 16 GB DDR5 RAM ve tercihen RTX 4060 olan bir laptop olarak ne alabilirim bu özellikler dışında tavsiyeniz varsa da yazarsanız çok mutlu olurum
MSI Cyborg 15 A13VF-896XTR modeli çıkıyor fakat inceleme videolarından izlediğim kadarıyla ekran kartı wattı çok düşükmüş normalde 105 veya daha fazla olan modeller varken bu modelde ekran kartı 45 watt diyorlar ve almayın diyorlar durum böyle olunca kafam karıştı sizce işlemcisi güzel 16 GB DDR5 RAM ve tercihen RTX 4060 olan bir laptop olarak ne alabilirim bu özellikler dışında tavsiyeniz varsa da yazarsanız çok mutlu olurum