Akbank Kart’a özel 200 TL Alışverişe 100 TL Chip Para

Reaksiyon skoru
580
herkes de bu kampanya olmayabilir mobil uygulamayı kontrol edin.
kartınız olmalı.
ilk alışveriş yazıyor ama ben daha öncesinde kartı çok kullanmama rağmen 100 tl chip parayı kazandığım 2 iş gününde hesaba geçeceği yazıyor
iyi alışverişler, internet alışverişi dahil.
Detaylar : https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-kart-cpkamp.aspx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce Bu kampanyayı bulup katılın sonra alışverişinizi yapın

Ekler

• IMG_3104.jpeg
    IMG_3104.jpeg
    556.5 KB · Hit: 127
herkes de bu kampanya olmayabilir mobil uygulamayı kontrol edin.
kartınız olmalı.
ilk alışveriş yazıyor ama ben daha öncesinde kartı çok kullanmama rağmen 100 tl chip parayı kazandığım 2 iş gününde hesaba geçeceği yazıyor
iyi alışverişler, internet alışverişi dahil.
Detaylar : https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/akbank-kart-cpkamp.aspx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce Bu kampanyayı bulup katılın sonra alışverişinizi yapın
Akbank kart kenarda bulunmalı. Her ay mutlaka kampanya veriyor. Bu ay çift vermiş. Her 250 TL alışverişe 25 TL kampanyası var.(750 TL Chip kazanabiliyorsun.) Ekstra olarak 200 TL alışverişe 100 TL vermiş.

Bu chip paraları nasıl harcıyoruz 50 tl varmış hesapta :)

Dostum bunlar hep kişiye özel geliyor. uzun süre harcama yapmazsan veriyorlar aktif olarak kullanrısan gelmiyor.

Dostum bunlar hep kişiye özel geliyor. uzun süre harcama yapmazsan veriyorlar aktif olarak kullanrısan gelmiyor.
n11 de harcanıyor internetten de bakabilirsin anlaşmalı firmalara
Beyler karti bana askerde verdiler 1.5 senedir öylece duruyor arada belki para aktarıp geri cekmisimdir az once baktım bana özel kısmında 200tl harcamaya 200tl chip para veriyormuş katıldım n11den karti kaydedip denicem bakalım

Beyler karti bana askerde verdiler 1.5 senedir öylece duruyor arada belki para aktarıp geri cekmisimdir az once baktım bana özel kısmında 200tl harcamaya 200tl chip para veriyormuş katıldım n11den karti kaydedip denicem bakalım
harcamadan direk puanı borç ödeme kısmında kullanbiliyorsun ayrıca

Hepsiburada veya N11'de kullanabilirsin.

akbank chip parası kraldır hem borcu ödersin, hem bi çok platformda geçer :) sonra worldpuan geliyor benim için

ekstre kısmında chip para ile öde var . chip parayı kullanrak borcu ödüyosun
Hepsiburada veya N11'de kullanabilirsin.
Sanırım sizin demek istediğiniz herhangi bisey almadan chip para kazanmak doğru anladımmi bilmiyorum ama ben zaten fan alacaktım eğer doğru anladıysam gerek yok zaten gene ayni hesaba gelicek birde n11de karti kaybedince chip para ile ode seçeneği çıkmıyor ama hepsiburadada hemen çıkıyor neden böyle acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,486
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri