Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 için hangi soğutma daha iyi olur

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2000
işlemcinin stok soğutucusu artık yetmediği için yeni bir soğutucu alıcam bir sıvı soğutma ve hava soğutma arasında karasız kaldım kullanmış olanlarınız varsa nasıl bu ikisi veya max 2000tl bütçem var daha iyi önerileriniz varsa yapabilirsiniz

Hava Soğutma:

Sıvı Soğutma:

işlemcinin stok soğutucusu artık yetmediği için yeni bir soğutucu alıcam bir sıvı soğutma ve hava soğutma arasında karasız kaldım kullanmış olanlarınız varsa nasıl bu ikisi veya max 2000tl bütçem var daha iyi önerileriniz varsa yapabilirsiniz

Hava Soğutma:

Sıvı Soğutma:
Uygun bir fiyata işini çözmek istersen x123 fan 550tl ye alabilirsin.

Hava Soğutma:

Sıvı Soğutma:

214xt yeterli oluyor ama iyi bir şey istiyorsanız 240lık sıvı yerine phantom spirit alabilirsiniz

Ben 5600 & Phantom Sprint kullanıyorum. Tam yükte max 68 gördü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynarken 50 dereceyi geçmiyor.

Hava Soğutma:

Sıvı Soğutma:
Dark freezer x127

baktığımda şuanki en ucuz gördüğüm phantom spirit 1899 tl

aynı markanın aqua elite sıvı soğutması 1999 tl

aradaki fiyat farkı yok denicek kadar az hangisi daha uzun ömürlü ve soğutucu olur?

aradaki fiyat farkı yok denicek kadar az hangisi daha uzun ömürlü ve soğutucu olur?
cok pahalı phantom spırıt la

Hava Soğutma:

Sıvı Soğutma:
bende ustekı model var yaklasık 1 senedır kullanıyorum suan max60 -65 derece oda havalar asırı sıcak evde klıma yok exstra sıcak yanı :)
kısın 50 ustunu zor goryor ıcınden cıkan termal macunda kalıtelı suan mx-4 surulu aynı degerlerı alıyorum kendı kutusundan cıkan macunla

5600 için sıvıya gerek yok özellikle 240 mm sıvılar zaten kule tipiyle aynı performansı veriyor hemen hemen peerless assassin iyi olur bu bütçede

5600 için sıvıya gerek yok özellikle 240 mm sıvılar zaten kule tipiyle aynı performansı veriyor hemen hemen peerless assassin iyi olur bu bütçede
evet genel olarak herkes öyle diyor fakat phantom spirit ile arasında sadece 100 tl fark var ve peerless assassinle phantom spirit arasında performans olarak çok fark deniyor o yüzden phantom spirite daha iyi geliyor kulağa fakat dediğim gibi arada sadece 100 tl fark var sıvı soğutmayla o yüzden hangisi daha uzun ömürlü ve performans açısından daha iyiyse onu almayı düşünüyorum

phantom spirit daha uzun ömürlü olur soğutma açısından da daha iyi olur muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,744
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri