ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

Reaksiyon skoru
4
Öncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm

Öncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm
kilonun nerdeyse 2 katıyla bench atıyosun ve şınav çekemiyorsun öyle mi

imkansız gibi bir şey bende 75kiloyum 120bench atıyorum latpuldown fuıllememe 1 2 plaka kaldı ve 50 55 tane şınav çekiyorum

Kilo 73
Boy 176 cm
O nasıl oluyorsun amutta şınav çekebilmen lazım 6 da tam olarak ne durduruyor seni

aga en kötü 10-15 olması lazım ben spor yapmayı bırakalı 2-3 sene oldu kilo aldım o kadar ben 20 atıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 176 boy için 73 kilo az ondan bana bench yalan geldi gibi

kilonun nerdeyse 2 katıyla bench atıyosun ve şınav çekemiyorsun öyle mi
Evet her yaptığımda bileklerim acıyor ve daha yeni bu gün 7 tane zor çıktı

O nasıl oluyorsun amutta şınav çekebilmen lazım 6 da tam olarak ne durduruyor seni
Çıkmıyor. Ve birazda acı var tabi

120 bench yalan o zman yada 120 kilo tek indirip kaldırma anca
3 tekrar

sallamasyon geldi biraz ama neyse.

120 Bench atip şınav çekememek imkansız gibi bir şey😄 120 kilo Bench olduğuna emin miyiz?

Hayatında hiç yapmadın mı şuana kadar anca ilk defa yapıyorsan bu kadar kötü olmalı

aga en kötü 10-15 olması lazım ben spor yapmayı bırakalı 2-3 sene oldu kilo aldım o kadar ben 20 atıyorum :D

bu arada 176 boy için 73 kilo az ondan bana bench yalan geldi gibi
Definasyondaydım ve beslenmeler biraz düştü bu aralar öğün başı 200 gram pirince kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri