ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

Reaksiyon skoru
4
Öncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm

Öncelikle selamın aleyküm hemen konuya gireyim 120 bech atıyorum lat pulldownda neredeyse makine fulluyorum ama en fazla 6 tane şınav çekebiliyorum nedeni nedir veya çözüm öneririmisin
Kilo 73
Boy 176 cm
kilonun nerdeyse 2 katıyla bench atıyosun ve şınav çekemiyorsun öyle mi

imkansız gibi bir şey bende 75kiloyum 120bench atıyorum latpuldown fuıllememe 1 2 plaka kaldı ve 50 55 tane şınav çekiyorum

Kilo 73
Boy 176 cm
O nasıl oluyorsun amutta şınav çekebilmen lazım 6 da tam olarak ne durduruyor seni

aga en kötü 10-15 olması lazım ben spor yapmayı bırakalı 2-3 sene oldu kilo aldım o kadar ben 20 atıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 176 boy için 73 kilo az ondan bana bench yalan geldi gibi

kilonun nerdeyse 2 katıyla bench atıyosun ve şınav çekemiyorsun öyle mi
Evet her yaptığımda bileklerim acıyor ve daha yeni bu gün 7 tane zor çıktı

O nasıl oluyorsun amutta şınav çekebilmen lazım 6 da tam olarak ne durduruyor seni
Çıkmıyor. Ve birazda acı var tabi

120 bench yalan o zman yada 120 kilo tek indirip kaldırma anca
3 tekrar

sallamasyon geldi biraz ama neyse.

120 Bench atip şınav çekememek imkansız gibi bir şey😄 120 kilo Bench olduğuna emin miyiz?

Hayatında hiç yapmadın mı şuana kadar anca ilk defa yapıyorsan bu kadar kötü olmalı

aga en kötü 10-15 olması lazım ben spor yapmayı bırakalı 2-3 sene oldu kilo aldım o kadar ben 20 atıyorum :D

bu arada 176 boy için 73 kilo az ondan bana bench yalan geldi gibi
Definasyondaydım ve beslenmeler biraz düştü bu aralar öğün başı 200 gram pirince kadar

Geri